Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Feștilă măgărușul, Cabana “Popas” si izvorul de pe drum

El e Feștilă, ”ministrul transporturilor” cu tot ce ține de cabană: 

festila_magarul_1.jpg

Ce-a mai rămas din vechiul ”Popas”: 

popas_1.jpg

 Ce s-a ridicat pe locul popasului:

popas_2.jpg

Și dacă urcați la cabană, se mai poate bea apă rece de izvor pe drum. Nu chiar toată apa a fost captată in conductă:   

izvor_4.jpg

Gânduri bune ! 

9 Comments on “Feștilă măgărușul, Cabana “Popas” si izvorul de pe drum”

  1. #1 cosmin
    on Oct 1st, 2013 at 2:01 pm

    Cred ca acest magarus simpatic a cam imbatranit de cand s-a instalat pe prima pagina. Nici coada nu i se mai ridica. De dinti …nici vorba, toti i-au cazut. Astfel, fac un apel la celalalt magarus, sa faca bine si sa ne prezinte ce se mai intampla pe la Sambata de Jos.

  2. #2 laurentiu musat
    on Oct 4th, 2013 at 12:29 pm

    Hai, amice, ca magarusul arată mai tânăr ca niciodată. Și nu i se ridică coada dintr-un motiv simplu: pentru că nu e măgăriță. Da mai știi când ai vrut să publici un anunț in presa locală din Făgăraș: ”Bag măgarul în casă”? La ce se referea treaba asta? :)))

  3. #3 cosmin
    on Oct 4th, 2013 at 12:42 pm

    Coane, apreciez raspunsul tau dar modifica unele litere pentru ca sa inteleaga poporul ce ai vrut sa spui. Acum sunt in trafic si nu pot sa scriu mai mult caci ma amendeaza nenea politaiu’. O sa revin.

  4. #4 laurentiu musat
    on Oct 4th, 2013 at 12:52 pm

    Ai dreptate, tinere prieten. Greșisem două litere chiar in punctele esențiale. Acum cred că e mai bine. Totuși, poate ne spui la ce se referă celebra expresie :)

  5. #5 cosmin
    on Oct 5th, 2013 at 3:41 am

    Ok, hai sa vedem cum rezolvam dilema ta. Pai, vorba dulce romaneasca, are mai multe intelesuri. Probabil era o vreme in care crapelnitza nu imi atarna peste serpar iar pectoralii, se umflau instantaneu cand o puicutza, se flendura prin fatza mea. In acele clipe, chiar imi doream sa bag magarul in casa, ca de altfel orice mascul ce s-ar fi aflat in locul meu. Cand alegi sa casti ochii la mondenitatile actuale, chiar realizezi ca daca folosesti metoda cu magaru’, poti avea un succes deosebit. Am impresia ca fetele astea de Dorobanti, pun botul la magar mai repede decat orice fetitza pe care incerci sa o atragi. Sa nu deviem de la subiect si sa iti spun ca in momentul in care am dorit sa dau anuntul la care te refereai, in ziarul local, cu siguranta traiam o perioada de naivitate caci altfel nu as fi gandit astfel. In Fagaras mondenitatile lipsesc cu desavarsire si rar se aude pe la radio santz cum ca nu stiu ce personalitate locala, a comis-o intr-o noapte fiind surprins la agatzat prin crasmele locale.
    Nu stiu daca te satisface explicatia mea dar daca imi faci o vizita, am pregatiti niste termeni anatomici ca sa te fac sa pricepi ce am cu magaru’ si de ce vroiam sa-l bag in casa…la ziar.
    Multumit?

  6. #6 laurentiu musat
    on Oct 5th, 2013 at 12:17 pm

    Ma declar multumit! Perfect raspunsul!

  7. #7 cosmin
    on Oct 5th, 2013 at 9:43 pm

    Acum ca te-am satisfacut scris(varianta cealalta suna ciudat tare dar din vina celui ce a inventat limba romana), poate treci la alt subiect. Niste peisaje de iarna daca tot a venit mai devreme acest anotimp, te-ar ajuta sa iesi din impas.

  8. #8 raki
    on Dec 18th, 2013 at 1:07 pm

    propietati private,intr-o zi nu mai avem pe unde calca si ce vedea!!!

  9. #9 laurentiu musat
    on Dec 18th, 2013 at 1:14 pm

    O sa ne uitam doar pe net, din pacate…

Leave a Comment

symptoma >