Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Posts under ‘maslu de obste’

Câteva poze de ieri de la Maslu

A transmis de la fața locului Darius Vîja.

Maslu de obște la Sâmbăta de Jos, 25 mai 2014

După cum probabil știți, ieri a fost Maslu la noi în sat. Deși nu am reușit să ajung pe acasă, corespondenții de la fața locului, David și Darius, mi-au trimis câteva poze foarte frumoase spre a le împărtășii aici cu toți simbetenii aflați departe: 

Și pentru că tot ieri au avut loc și alegerile europarlamentare, să […]

Maslu de obste, Sâmbăta de Jos, 2011

Si anul acesta satul nostru a fost imbracat in haina de sarbatoare. Maslul a avut loc duminica, 3 iulie, si desi nu am fost prezent, m-am bucurat foarte mult cand am aflat ca frumusetea portului nostru popular, precum si momentul deosebit, au fost surprinse in deja traditionalul tablou de grup. Zic traditional pentru ca timpul trece […]

Maslu de obşte, Sâmbăta de Jos, Mai 2010

Duminică 16 Mai a avut loc la noi în sat Maslu de obşte, mai devreme cu aprox. o lună decât eram obişnuiţi din ceilalni ani, şi fără canicula din toiul verii care ne făcea să căutăm un loc mai răcoros la umbră.
Din păcate n-am reuşit să fiu prezent, dar m-am bazat pe corespondentul special de […]

Zi de sărbătoare la Sâmbăta de Jos: Maslu de obşte.

Ieri, duminică 5 iulie, a fost Maslu de obşte la noi la Sâmbăta, iar satul a fost îmbrăcat din nou în haină de sărbătoare, ca în fiecare an la asemenea eveniment.
Mulţumim Părintelui Pandrea în primul rând pentru faptul că citeşte acest site, pentru cuvintele frumoase, şi nu în ultimul rând pentru sfaturile constructive.
Felicitări […]

symptoma >