Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Posts from ‘August, 2014’

Si eu mi-am turnat galeata cu apa in cap

Pentru ca m-a nominalizat vecinul de bloc, vecinul din  Sambata si colegul de blog la campania Ice Bucket Challenge, imi torn si eu in cap apa cu gheata, fac o donatie si dau mai departe. Cu mentiunea ca in aceasta campanie apa rece limpezeste mintea, nu spala creiere!
Donatia mea merge catre Mircea, un baiat […]

Spectacol de Cartea Recordurilor la Herghelie

Vineri 15 august, de Sf. Maria, a avut loc la Herghelie mult asteptatul spectacol ecvestru de Cartea Recordurilor, in care zece lipitani au evoluat la aceeasi trasura. Reprezentantii Guiness Book vor omologa recordul in luna septembrie. 
Armasarii provin din Herghelia Sambata iar in prezent apartin lui Nica Serban din Poiana Brasov. 

 
 

Fotografiile sunt realizate de un profesionist, Doru […]

Cum se ajunge la Sambata de Sus

 
Pentru ca primesc constant mailuri in legatura cu posibilitatile de transport catre Sambata de Sus, Manastire, etc, m-am informat temeinic si am aflat ca nu exista mijloace de transport in comun curse regulate cu care am putea ajunge la Sambata de Sus.
Daca totusi pornim fara masina proprie, avem urmatoarele variante:
- Trenul pana la Voila, Fagaras […]

Herghelia Sâmbăta de Jos. Testimonial

”Caii de la Sâmbăta sunt bine îngrijiți, trăiesc într-un mediu curat și sunt scoși la plimbare-alergare zilnic. Sâmbata de la ora 10:30 este un spectacol de călărie și tracțiune de trăsuri sau șarete, pe muzica vieneză, care te impresionează până la lacrimi. Merita, zău, să-ți mai clătești privirea și sufletul! Te face mai bun…” 
(Todoran Geta, […]

symptoma >