Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Si eu mi-am turnat galeata cu apa in cap

Pentru ca m-a nominalizat vecinul de bloc, vecinul din  Sambata si colegul de blog la campania Ice Bucket Challenge, imi torn si eu in cap apa cu gheata, fac o donatie si dau mai departe. Cu mentiunea ca in aceasta campanie apa rece limpezeste mintea, nu spala creiere!

Donatia mea merge catre Mircea, un baiat din galeria Stelei care a suferit un grav accident in urma caruia si-a pierdut ambele picioare.

Leapsa merge mai departe la Alexandru Suteu si Darius Vija. Dragilor, aveti 24 de ore sa va turnati galeata in cap si sa dati mai departe…

Felicitari Alecu pentru admiterea in liceu, si ma bucur ca din toamna vei fi in Brasov. Presimt ca vom petrece weekend-uri tare faine impreuna prin Bucuresti :)

Darius, baietii de la “Robin” n-au vrut sa cante in seara asta fara tine. La urmatorul concert sper sa fim impreuna in primul rand!

Elena&Aurel, recunoasteti decorul in care am filmat? (Cred ca Laura si Dan erau totusi prea mici cand au plecat ca sa-si mai aduca aminte)…

ice_picture.jpg

9 Comments on “Si eu mi-am turnat galeata cu apa in cap”

  1. #1 cosmin
    on Aug 21st, 2014 at 8:11 pm

    Bah…ok…am ras cu lacrimi dar sincer…nu te-am crezut in stare sa faci asta deoarece esti mai sensibil la astfel de chestii. Se pare ca timpul te-a mai calit. Iti multumesc ca ai acceptat aceasta provocare si lumea ar trebui sa inteleaga ca totusi distractia se imbina cu un act de binefacere. Cine ne crede stupizi…nu intelege ca am vrut doar sa ne amuzam si sa ajutam pe cineva aflat intr-o situatie…jenanta, sa nu-i spun altfel.
    Nu conteaza ca am furat de la americani ideea caci pana la urma cam toate chestile faine vin de peste ocean. Se pare ca yankeii au mai multa viziune sau mi mult timp liber sa se apuce de astfel de poante.
    Salut si eu pe tanarul licean care se pare ca a ales o institutie de invatamant pe care vroiam si eu odinioara s-o urmez. Nu m-am putut desparti de sport si am renuntzat.
    Pe curand!

  2. #2 laurentiu musat
    on Aug 21st, 2014 at 9:46 pm

    Multa dreptate ai! O sa dezvolt intr-un articol ce-ai scris tu aici in comentariul de mai sus pentru ca adevar ai grait!

    Si sa nu-ti mai subestimezi prietenii. Dupa cum vezi, cine se-aseamana se-aduna, si in campania asta s-au adunat oameni precum Obama, Bill Gates, etc. Deci ne doresc si noua acelasi succes :)

  3. #3 Kapka
    on Aug 22nd, 2014 at 1:27 pm

    Nu au zis vecinii ca ai luat o razna:)))))

  4. #4 laurentiu musat
    on Aug 22nd, 2014 at 1:37 pm

    Le-am zis ca asa sarbatoresc eu de fiecare data cand castiga Steaua :)

  5. #5 cosmin
    on Aug 23rd, 2014 at 11:49 pm

    De cateva zile nu pot sa dorm noaptea deoarece mereu imi vine in minte o expresie pe care oamenii cu carte nu o pot explica. “Mi-am turnat apa-n cap”, pare la prima vedere o grava greseala de exprimare dar lumea o accepta caci savureaza sensul expresiei…si nu esenta ei. Este ca si cum ti-ai pune caciula-n cap, fara sa ai preocupari lingvistice.. Ma intorc la “ati turna apa-n cap” caci aceasta expresie, a facut valuri in ultima perioada.
    Inundarea directa a creierului destabilizeaza niste reguli de baza ale limbii romane si nu inteleg de ce nu se sesizeaza nimeni pentru a corecta eroarea. Pana cand va exista mereu exceptie de la regula, domnul Pruteanu nu va avea un somn linistit…iar eu nu voi dormi noaptea.

  6. #6 laurentiu musat
    on Aug 24th, 2014 at 11:28 am

    Dragule, astea sunt niste expresii si nu se iau mot-a-mot. La fel ca atunci cand iti schimbi buletinul si funnctionarul iti spune: actele se ridica marti si joi de la 15:00 la 17:00. Si mie imi vine sa intreb de fiecare data acelasi lucru: da va cad actele pe jos si oamenii tre’ sa vina sa le ridice? :) No, pe asta cum ti-o explici? :)))

  7. #7 cosmin
    on Aug 25th, 2014 at 12:39 am

    Eu mai am una…cer scuze oamenilor mai sensibili dar s-a intamplat ca intr-o zi sa ma caute cineva si nestiind unde sunt, i-am spus ca daca nu-s la paine, sa ma caute la oua! E gresit?

  8. #8 cosmin
    on Aug 25th, 2014 at 4:25 am

    Acum sa trecem la treburi mai importante. Exista o zi din an in care pot sa fiu si serios cu tine si sa iti spun…dragul meu prieten “la multi ani” …sincer si simplu. Nu cred ca sunt grozav dar noi grozavii te adoram si te asteptam sa ne vizitezi!
    O singura chestie daca imi ceri…nu pot renuntza la ea…mancatul de nuci!

  9. #9 laurentiu musat
    on Aug 25th, 2014 at 3:31 pm

    Multumesc, Grozavilor. Si cand o sa va vizitez, tu n-o sa ai voie decat apa plata si salata de papadie :)))

Leave a Comment

symptoma >