Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Ceata de feciori Sâmbăta de Jos, ediția 2018-2019

Felicitări pentru curaj și mult succes tinerilor de la noi din sat care au hotărât să ducă mai departe acest frumos obicei.

Să facem cunoștință cu ei: Cristi Lupu - vătaf mare, Alexandru Șuteu - vătaf mic, Paul Roman, Alexandru Marcu, Opriș George și Opriș Constantin. 

Muzica va fi asigurată de solistul Raul Bercheș si Trupa 9, iar programul va fi urmatorul:

- Bal: 30 Decembrie, 6 Ianuarie

- Joc:  26, 27 si 30 Decembrie; 6 Ianuarie

Sărbători pline de liniște și fericire tuturor! 

ceata-sambata-de-jos-2018-2019.jpg

raul-berches.jpg

2 Comments on “Ceata de feciori Sâmbăta de Jos, ediția 2018-2019”

  1. #1 Ioan Vija
    on Dec 22nd, 2018 at 8:43 pm

    Cu foarte multe zeci de ani in urma bunicii nostri se organizau,conform obiceiurilor de atunci,in Cete de Feciori care aveau darul,pintre altele,de a mai dezmortii comunitatea in iernile grele din acele vremuri.Si se bucurau cu totii!Au urmat copiii lor,parintii multora dintre noi,sa duca mai departe stafeta. Si au dus-o.Si se bucurau cu totii!Si a venit si randul generatiilor noastre sa ne facem datoria .Ne-am facut-o cum ne-am priceput mai bine.Si ne-am bucurat cu totii!Dupa multi ani a venit si randul copiilor nostri sa intre in Ceata de Feciori a satului nostru.Si iarasi ne-am bucurat!Acum o alta generatie incearca sa duca mai departe acest frumos obicei. Sa-i incurajam,daca putem sa-i ajutam si sa-i primim cum se cuvine pentru ca ei reprezinta Ceata de Feciori a Satului nostru!Sa ne bucuram cu totii!Sarbatori Fericite Sambetenilor de pretutindeni!

  2. #2 laurentiu musat
    on Jan 2nd, 2019 at 1:01 pm

    Foarte frumos si adevarat ai zis, Nelu. Un An Nou fericit tuturor!

Leave a Comment

symptoma >