Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Mai rămânem mult in epoca de piatră?

Cât timp nu vom avea gaz, apă curentă și canalizare, poveștile, scuzele și justificările venite de la Primăria Voila nu ne ajută la nimic. Satul nostru tot in epoca de piatră rămâne, iar noi vom consuma in continuate apă din aceeași pânză freatică de suprafață in care ne deversăm fecalele (=rahatul, să nu ne mai ferim de cuvinte).

Cei de la ”Recorder” au făcut o investigație despre fondurile primite de România pentru rețelele de apă potabilă și canalizare, cum s-au furat acești bani și ce lucrări s-au făcut cu ei in diverse localități.

Probabil că ar fi investigat și in satul nostru, doar că la noi nu s-a găsit nici urmă de conductă deci probabil că noi nu vom apărea prea curând decât in ”Familia Flinstone”.

deversare-canalizare.jpg

2 Comments on “Mai rămânem mult in epoca de piatră?”

  1. #1 Ioan Vîja
    on Mar 10th, 2020 at 7:35 pm

    Salutări tuturor! Ne aflăm,din păcate,într-o perioadă delicată cu prea multe probleme și,mai ales,cu prea multe necunoscute. Cu toții putem avea păreri însă realitatea ce ne înconjoară este cu mult sub ceea ce ne-am fi dorit să fie. Dacă avem pretenția că suntem persoane suficient de raționale,atunci ,toți cei care țin la comuna noastră-în general și la satul nostru-în mod special ar trebui să ne unim energiile pentru a găsi cele mai bune modalități și a ajunge la cele mai eficiente soluții pentru viitorul comunității noastre. Ca semn de “încurajare” spun tuturor celor care au avut, au în prezent și vor avea vreo legătură cu satul nostru La mulți ani Sâmbăta de Jos, La mulți ani sâmbetenilor la 791 de ani de la prima atestare documentară a satului la care ținem cu toții! Cu dragoste pentru satul nostru, Ioan (Nelu) Vîja

  2. #2 Ioan Vîja
    on Mar 10th, 2020 at 9:24 pm

    Rectific,721 de ani de la prima atestare documentară.

Leave a Comment

symptoma >