Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Posts from ‘March, 2008’

Vremurile sunt cum sunt.La Sâmbăta de Jos e mereu primăvară

Bine v-am regăsit.
De astăzi puteţi vedea aici pe pagină starea vremii in jud. Braşov. Mulţumiri d-lui Gabi Minu pentru această idee. Prognoza e de la Yahoo weather, e foarte exactă, pe probatelea, doar că e cumva o medie pe jud. Braşov, Simbetica noastră nefiind inclusă acolo separat.
Am găsit com.Voila pe www.accuweather.com, doar că […]

Sâmbăta de Jos, locul unde curge lapte si miere.

Toată lumea ştie că la noi în Sâmbăta, dacă umblii pe uliţă cu un pahar de lapte, vine cineva şi îţi dă şi un borcan cu miere.  Corect, nu ? 
Şi pentru cine n-a aflat încă de unde provin laptele şi mierea noastră, răspunsul e aici în imagini: mierea vine de la d-l Turbo din grădină, iar laptele de […]

Poveştiri adevărate din Sâmbata de Jos. Azi, despre machiajul Mirelei !

Vacanţa de vară,1997,  in Sâmbăta.
Mirela nu  primeşte voie sa mearga la Disco Domino să asculte mixajele cu care ne-a incantat atatia ani dj Bela, (”Good evening ladies and gentlemen, Wellcome to disco Domino ! … ).
Deşi verdictul e clar : “in seara asta nu cotizaţi la Mandela”, Mirela ignoră total recomandarea cu titlu obligatoriu, şi […]

Aşa ne vedem noi din satelit !

Nu se observă din satelit straturile cu pătlăgică din grădinuţele din dotare, nu se observă nici Driche cum încearcă degeaba la uşa de la han,  nu se observă nici legendara noastră laiţă din Vâja.
În schimb se pot observa, dacă vă uitaţi începând din dreapta-sus: barajul de la Dridif, Oltul cum vine inspre centrul imaginii, casele din […]

La cererea publicului: Omul care cunoaşte gloria.

Numele meu real nu contează. Lumea ma ştie de Driche. Şi ce scrie în titlu e foarte adevărat: cunosc foarte bine gloria. Pe cea de treierat, desigur. Şi marele meu regret e ca nu ţine vara tot anul, pentru că iarna e mai greu sa ieşi la treierat.
Marele avantaj când conduci o combină: nu te […]

symptoma >