Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Poveştiri adevărate din Sâmbata de Jos. Azi, despre machiajul Mirelei !

mirela_sambata_de_jos.jpg

Vacanţa de vară,1997,  in Sâmbăta.

Mirela nu  primeşte voie sa mearga la Disco Domino să asculte mixajele cu care ne-a incantat atatia ani dj Bela, (”Good evening ladies and gentlemen, Wellcome to disco Domino ! … ).

Deşi verdictul e clar : “in seara asta nu cotizaţi la Mandela”, Mirela ignoră total recomandarea cu titlu obligatoriu, şi pana in ultima clipă se autosugestionează ca va merge.

Si pentru ca era un bun psiholog incă de mică, asa de bine s-a autosugestionat că va primi voie, că s-a convins doar pe ea insăsi. S-a machiat, vopsit, aranjat, cuafat, manichiurat, parfumat, tot ce trebuie, pe fondul vocii grave care se auzea din spatele oglinzii din casă dinainte : ” Nu mergi nicaieri, Mirelo, sa fie clar !”.

Dar Mirela, raspundea sfidatoare: “Ba nu, ca eu merg, nu se poate sa nu merg, nici nu incepe Bella fara mine…”

La sfârşit, bineinteles ca o fată ascultatoare ce a fost si ce e şi acum, nu s-a mai dus la nici o discotecă, doar nu putea trece peste o recomandare a curtii constitutionale. Plus că de necaz si de durere, s-a pus la somnic aranjată, machiată, si cu tocurile in picioare !

Aşa a rămas în folclor “Machiajul Mirelei dinainte de culcare”, că altfel doarme omul cu vocselurile pe mufarină şi fond de ten pe pifometru.

De atunci, sincer, nici nu mai stiu când văd ca se machiaza Mirela seara la oglindă, ce vrea sa faca, aşa că o intreb : “ce faci, soro, te pregatesti de somn ? “

Vă doresc sa fiti iubiţi, şi pentru fete, să fie machiate la orice oră, ca nu se stie cand le ia somnul şi nu e posibil sa doarmă nemachiate.  Aşa-i, Mirelo ?

6 Comments on “Poveştiri adevărate din Sâmbata de Jos. Azi, despre machiajul Mirelei !”

  1. #1 Turbo (a.k.a. Marius)
    on Mar 12th, 2008 at 1:31 am

    da nu puteai sa gasesti o poza in care Mirela apare machiata? asa… e cam blank… :D
    buna povestioara..

    O alta varianta a dormitului cu machiajul pe pifometru este: Daca vine cutremurul? si trebuie sa parasesti casa rapid… ce te faci? ca nu poti sa te machezi atunci pe fuga… asa.. esti gata machiata.. nu? nu judec bine?
    Daca tu te uiti la filme… toate cad si se prabusesc in jur, sa nu mai vorbim de incendii/calamitati/crime, iar vedeta principala este intotdeauna machiata fin si are ciorapii neatinsi… sti tu.. ciorapii aia care daca ii atingi umpic li se duce firul.. Parerea mea!
    :D

  2. #2 laurentiu musat
    on Mar 12th, 2008 at 1:32 am

    absolut corect !

  3. #3 mo
    on Mar 12th, 2008 at 11:39 pm

    hello,
    da, mai, laur, puteai si tu sa iei o poza de la tine, nu de la altii de pe blog! :))

  4. #4 laurentiu musat
    on Mar 12th, 2008 at 11:43 pm

    Momozaurule, eu personal am poza de la manechina din imagine, da’ stiam ca tu ai facut-o, la un meci parca, nu ?
    Asadar, pentru toti Simbetenii si nu numai, Mo e pozeritza de baza !

  5. #5 Gabi
    on Mar 17th, 2008 at 12:31 am

    Lau, esti prin zona… ce se spune despre Cioroianu?

  6. #6 laurentiu musat
    on Mar 17th, 2008 at 6:37 pm

    Gabi, dosarul prin care ministrul de Externe Adrian Cioroianu a solicitat un post de profesor universitar la Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti a fost respins de ministerul Educatiei, relateaza NewsIn, citand surse din Consiliul National de Atestare a Titlurilor Universitare. Cererea a fost respinsa pentru ca dosarul era incomplet: este vorba fie de absenta diplomei de doctorat, fie de numarul insuficient de lucrari publicate de Cioroianu in domeniul istoriei.

Leave a Comment

symptoma >