Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Posts under ‘calatorii’

De-ale porcului ceh

Caltaboş de tip “Klobaşa”, 170 de coroane. Roşii tip “rojkate” 37 de coroane. Ridichi “balene”, 27 de coroane. Slana, fie ea şi de pe porcul ceh: de nepreţuit. Există alimente care au scos de-a lungul timpului multe popoare din foame, şi pentru care nu ai nevoie de dicţionar. Slana este unul dintre ele :) 

Slovacul e frate cu românul

Dupa un an în care am tot tranzitat Slovacia pe autostradă fără să văd mare lucru din această țară, am avut ocazia zilele acestea să și poposesc un pic prin aceste locuri. Ocazie cu care am constatat că țăranul slovac nu diferă cu nimic de țăranul român. Și iată de ce zic asta: 
Folosește slovacul aceleași […]

Salutari din Brazilia

Bine v-am regasit.
Fiind plecat prin tara fotbalului, am fost prezent mai putin spre deloc aici pe site, dar promit sa ma revansez in perioada urmatoare.
Pentru azi, cateva imagini care mi-au atras atentia pe aici. Pentru inceput, o buna oportunitate de afacere pentru cultivatorii de cartofi din zona noastra:

Asadar, pentru ca 1 kg de […]

Mirela, ai legătura…

Bine v-am regăsit. După cum am promis, avem imagini de la cei doi corespondenţi speciali aflaţi în Israel, Mirela & Ionel :

In fotografia de mai jos, încă nu m-am lămurit dacă Mirela râde de râsul cămilei, sau invers:
 
Am semnat un contract de publicitate cu echipe de handbal de acolo, şi pe tricouri, in ebraică, […]

Amintiri din altă Sâmbătă…

Luna trecută am fost în concediu, hai-hui prin ţară. La întoarcerea acasă, în judeţul Bihor, undeva pe DN76 Oradea-Deva, în timp ce dădeam bice cailor, nici una nici două mă trezesc că am intrat în satul…Sâmbăta. Zic, oi fi ajuns acasă, şi din cauza oboselii nu mai cunosc eu intrarea in sat. Un pic buimăcit, […]

symptoma >