Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Salutari din Brazilia

Bine v-am regasit.

Fiind plecat prin tara fotbalului, am fost prezent mai putin spre deloc aici pe site, dar promit sa ma revansez in perioada urmatoare.

Pentru azi, cateva imagini care mi-au atras atentia pe aici. Pentru inceput, o buna oportunitate de afacere pentru cultivatorii de cartofi din zona noastra:

batata_brazil.jpg

Asadar, pentru ca 1 kg de cartofi se vinde aici cu 2,85 reali brazilieni, ceea ce inseamna 5,4 RON, eu zic ca la toamna n-ar fi rau sa ne vindem aici recolta. Iar in plus, as putea sa aduc acum, cand vin acasa, macar o plasa de samanta, sa mai schimbam soiul :)

Si daca o sa cultivam cartofi brazilieni, am putea sa crestem si purcelusi, desigur, tot brazilieni, care arata cam asa:

purcelusii.jpg

In alta oridine de idei, Brazilia face parte, alaturi de Rusia, India si China, din grupul celor patru economii cu o dezvoltare rapida, numit BRIC. Iar dupa cum arata autostrazile de aici, in comparatie cu ai nostri 38 de km de autostrada Turda-Gilau, chiar ca dezvoltarea economiei braziliene pare mai rapida ca dezvoltarea economiei noastre. Asta in cazul fericit in care a noastra se dezvolta, ceea ce, sincer, ma cam indoiesc.

      489px-vistadarodoviaimigrantes1.jpg

Iar la final, pentru dezvoltarea capacitatii de concentrassao si pentru diminuarea simptomelor de depressao, va invit la o cafea :)

cafe_pele.jpg

Un gand bun tuturor, si nu uitati de Sarbatoarea sambetenilor de pretutindeni, AMR 2o de zile.

(Cei care au facut armata stiu ce inseamna AMR. Eu am aflat prin 1993 de la varu’ Suteu, care in timpul stagiului militar venea seara pe la noi prin Fagaras si tot numara AMR-ul)

6 Comments on “Salutari din Brazilia”

  1. #1 cosmin
    on Jul 12th, 2011 at 6:08 pm

    Pai, si tu esti un porcusor mai mic….de Guineea caci mi-ai promis o poza dar ai uitat de ea. Oricum am umplut un stick de 16 giga cu imagini din vacanta in care am fost zilele trecute.

  2. #2 laurentiu musat
    on Jul 12th, 2011 at 11:28 pm

    Sa stii ca in seara asta iti trimit poza cu Maradona. Da sa stii ca se vede neclar, fiind facuta in aeroport, din mers, pe lumina slaba.

  3. #3 M
    on Jul 19th, 2011 at 7:57 am

    Miez, ai vizitatori din Finlanda :)).
    Te pup,
    Doamne-ajuta! :D

  4. #4 laurentiu musat
    on Jul 19th, 2011 at 12:13 pm

    Am constatat, d-le ! Multam’ de vizita pe site si de urari. Sper sa ne vedem curand la un fotbal impreuna cu prietenul nostru, legenda fotbalului din Fagaras, d-l Chiric Marian, care inca mai inscrie goluri braziliene :)

  5. #5 cosmin
    on Jul 19th, 2011 at 5:28 pm

    Pai tu de unde sti ca mai inscrie astfel de goluri pentru ca tu ai dat bir cu fugitii. Vezi ca si eu din cand in cand mai deranjez paianjenii portilor de fotbal numai ca …mi-au murit laudatorii.

  6. #6 gabriela
    on Jul 21st, 2011 at 2:19 pm

    De fapt sunt 60 de km,Gilau-Campia Turzii,dar tot mai lipsesc cateva sute :)

Leave a Comment

symptoma >