Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Posts under ‘lipizzan’

Lipițani de vânzare la Herghelia Sâmbăta de Jos

40 de lipiţani de la Herghelia Sâmbăta de Jos îşi aşteaptă noii proprietari. Cabalinele sunt scoase la vânzare de unitate cu preţuri începând de la 5.000 lei plus TVA. Directorul Hergheliei, Cosmin Drăgan spune: „Avem de vânzare un efectiv de aproximativ 40 de capete pe diferite categorii de vârstă, începând cu 2 ani până la 6 ani, […]

Duminica de Florii, Sâmbata de Jos, 2012


Zile senine, 2011

Se apropie finalul de an, prilej sa tragem linie si sa retraim ce a fost frumos in 2011. Iar satul nostru a avut un an plin de evenimente deosebite, un an plin de zile cu soare, costume populare si oameni frumosi.  
Dupa cum v-am promis inainte de Sf. Andrei, am pregatit un montaj cu imaginile de la “Valsul […]

Vara 2011, Herghelia Sambata

 

Am primit de la Rora niște fotografii absolut superbe de la evenimentul care s-a desfășurat vara aceasta la Herghelie. In curând, aici pe site, veți putea urmari un montaj cu toate imaginile de la sărbătoare. 
Pozele sunt realizate de domnul Mihail Lechkun căruia îi mulțumim. 

Herghelia Sambata de Jos - Contact

Din cauza ca nu are site, sau daca are e foarte greu de gasit, in fiecare saptamana primesc cel putin un e-mail in care sunt intrebat cum se poate lua legatura cu Herghelia Sambata de Jos. Asadar, pentru toti cei interesati, acestea sunt datele de contact:
Herghelia Sambata de Jos
Adresa: Strada Principala Nr. 45, Com. Voila, Jud. […]

Aniversare la Herghelia Sâmbăta de Jos

La sfârşitul săptămânii trecute, Herghelia noastră a împlinit 90 de ani. Câteva imagini de la eveniment:

Au participat si Prinţul Paul de România împreună cu Prinţesa Lia:

Şi alteţele noastre regale, locale:

Deoarece n-am participat personal la eveniment, pozele sunt de imprumut: cea cu familia regală de la Buna Ziua Făgăraş iar celelalte două de la vecinul si […]

Parada Lipiţanilor la Herghelia Sâmbăta de Jos

Sâmbătă 25 Aprilie a avut loc pentru prima oară în Romania în ultimii 16 ani, Adunarea Generală a Federaţiei Internaţionale a Crescătorilor de Cai Lipiţan.
Crescătorii de Lipiţan din întreaga lume au admirat cu această ocazie exemplarele aflate în Herghelia de la noi din sat.
Câteva imagini de la acest eveniment:

Şi pentru cei interesaţi să viziteze […]

symptoma >