Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Herghelia Sambata de Jos - Contact

Din cauza ca nu are site, sau daca are e foarte greu de gasit, in fiecare saptamana primesc cel putin un e-mail in care sunt intrebat cum se poate lua legatura cu Herghelia Sambata de Jos. Asadar, pentru toti cei interesati, acestea sunt datele de contact:

Herghelia Sambata de Jos

Adresa: Strada Principala Nr. 45, Com. Voila, Jud. Brasov

Sef ocol: Dragan Cosmin

Contabil sef: Ramba Maria

Telefon: 0268.517.686;  0372.701.756

Fax:  0268.517.686

e-mail: herghelie@brasov.rosilva.ro

Sper ca datele sa fie actualizate, fiind luate de pe site-ul oficial Romsilva, Regia Nationala a Padurilor, www.rosilva.ro

Si o scurta filmare cu Herghelia noastra, realizata de TvF, cu precizarea pentru domnisoara prezentatoare: herghelia e la Sambata de Jos, nu de sus :)

Un gand bun tuturor.

9 Comments on “Herghelia Sambata de Jos - Contact”

  1. #1 adi
    on Mar 22nd, 2012 at 9:44 pm

    se poate face echitatie la sambata de jos? mersi.

  2. #2 laurentiu musat
    on Mar 22nd, 2012 at 10:45 pm

    Se poate ! Suna la Herghelie sau scrie un e-mail si intreaba cum, cand, etc.

  3. #3 Gabriela
    on Sep 28th, 2012 at 1:37 pm

    Ceea ce am vazut aici pe site ma asteptam sa vad si acolo…cai alergand in toata splendoarea lor …insa am fost dezamagita…caii (frumoase exemplare)erau toti in grajduri ,totul era ..pustiu …Castelul baroc construit de Samuel von Brukental in 1770 la Sambata de Jos tot in curtea unde e herghelia …e de muuult inchis,in renovare,ar trebui sa aveti o pagina actualizata unde sa scrieti toate astea nu sa faca omul atata drum pana acolo .

  4. #4 laurentiu musat
    on Sep 28th, 2012 at 5:43 pm

    Gabriela, noi cei care scriem pe aici nu avem nici o legatura cu institutia numita “Herghelia Sambata”, cu exceptia faptului ca suntem nascuti pe meleagurile astea. Asadar suntem persoane fizice care scriem una alta despre sat. Incearcati, pentru mai multe detalii sa luati legatura direct cu conducerea hergheliei, pentru ca propunerile dvs sunt de bun simt si poate vor fi bagate in seama.

  5. #5 ALESSANDRA
    on Jan 7th, 2013 at 6:19 pm

    VREM SA STIM DACA LA SAMBATA DE JOS SE POATE FACE ECHITATIE ,CIT COSTA ASTA DACA IN CAZUL IN CARE SE FACE ,SI IN CE ZILE ALE SAPTAMINI SI CUM NE PUTEM INSCRIE.MULTUMIM
    /

  6. #6 Paula
    on Apr 18th, 2013 at 10:41 am

    Buna ziua,
    Am fost de curand si am fost foarte impresionata de ce am gasit. Cu ani in urma nu erau lucrurile asa de bine puse la punct. Iar d-soara Georgeta, ghidul de la herghelie, ne-a incantat cu amabilitatea ei si multitudinea de informatii pe care ni le-a impartasit. Astept cu nerabdare sa revenim in zilele in care au loc spectacole. Am primit si un numar de telefon de acolo , astfel ca putem afla oricand ce mai e nou si interesant de vazut .
    Mult succes !

  7. #7 Paula
    on Apr 18th, 2013 at 10:45 am

    Din cate am inteles, se poate face echitatie la 100 lei sedinta, sau abonament la 500 lei/ 10 sedinte. E recomandat sa se telefoneze inainte pentru ca exista ora de masa pentru toti caii, sau diverse alte programari. Imi amintesc ca se poate intra zilnic, dar in zilele de lucru programul e pana la 18:00.
    Bafta !

  8. #8 florin
    on Dec 9th, 2013 at 8:48 am

    buna ziua ma numesc Stefan Florin . vin cu o rugaminte la dumneavoastra daca vreti si daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca toti oamenii. Ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna, iar din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la oamenii care ne dau bani pe datorie si la magazinele care ne dau de mancare pe datorie iar noi numai ramanem cu nimic. Tata a picat intr-o depresie din cauza neajunsurilor, a fost la spital iar acum are pensie pe caz de boala, si are o pensie de 150 de lei. eu sunt la liceu, ma duc in fiecare zi la scoala fara mancare, fara nimic, cand vin acasa daca e de mancare mananc, daca nu, nu/ mergem la magazin sa ne dea pe datorie. Apa a dat-o in judecata pe mama ca nu a mai platit-o de foarte mult timp si are de dat 18 milioane de lei vechi, si nu avem de unde. iar din cauza asta tata a intrat in depresie si are pensie pe caz de boala. Nici nu vreau sa ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna pentru ca nu avem nici macar un cozonac sa punem pe masa. va rog sa ma credeti. va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem si noi ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cum puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate celor ce citesc. va las numarul meu de telefon sa ma sunati daca vreti sa ma ajutati 0731806200 va multumesc

  9. #9 Todoran Geta
    on Aug 9th, 2014 at 7:56 am

    Caii de la Sambata sunt bine ingrijiti,traiesc intr-un mediu curat si sunt scosi la plimbare-alergare zilnic.Sambata de la ora 10,30 este un spectacol da calarie si tractiune de trasuri sau sarete,pe muzica vieneza care te impresioneaza pana la lacrimi.Merita ,zau sa-ti mai clatesti privirea si sufletul!-te face mai bun…

Leave a Comment

symptoma >