Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

La Mulți Ani, România!

1 Comment on “La Mulți Ani, România!”

  1. #1 FELICIA MANDREA
    on Mar 4th, 2019 at 11:40 am

    PENTRU CA ROMANIA SA AIVA LONGEVITATEA EXISTENTEI LA MULTI ANI, TOTI ROMANII TREBUIESC SA FEI EXTREM DE VIGILENTI, MAI ALES ACUM, SI VA SPUN DESPRE CEL MAI MARE PERICOL CARE ACUM PERICLITEAZA EXISTENTA ROMANIEI DE LA CEL DE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL INCOACE:

    PROBLEMA PUSA DE NORICA NICOLAI SI INTREAGA SHLEAHTA DE BANDITI kgbisti ROMANI DIN TOATE PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA ESTE CUM NU SE POATE MAI RAU-VOITOARE, PAGUBOASA SI PERICULOASA PENTRU ROMANIA SI PENTRU SIGURANTA ROMANILOR!!!
    ****TREZITIVA!!!!****
    PUTIN VREA SA FURE AURUL ROMANIEI CA SA-SI FINANTEZE INARMAREA NUCLEARA, CU RACHETE INDREPTATE IMPOTRIVA TUTUROR TARILOR NATO, INCLUSIV IMPOTRIVA ROMANIEI — TOCMAI DIN CAUZA ASTA PUTIN LE TRAGE BICE SLUGOILOR kgbisti ROMANI CA SA REPATRIEZE AURUL ROMANIEI DIN STRAINATATE TOCMAI PENTRU CA ACESTI BANDITI TRADATORI SA-L POATA FURA USOR SI SA-L ADUCA PE TAVA LUI VLADIMIR PUTIN.
    Opinia publica trebuie sa inteleaga necesitatea mentinerii activelor DE VALORI, DE ACTIVE BANCARE, DE MARFURI/COMODITATI in aur, metale pretioase, etc ale BNR in strainatate, MAI ALES PE MARILE PIETE DE LA LONDRA, NEW YORK, HONG KONG, LA FRANKFURT LA BANCA CENTRALA EUROPEANA, ETC. Conducatorii din trecutul recent al Romaniei si ai BNR au avut intelepciunea — dobandita si prin paguboasele experiente cu Rusia din trecutul recent — de a depozita resurse in valuta si in metale pretioase (la Banca Nationala a Angliei) de la Londra, cu a doua piata interbancara ca marime din lume (pe Primul Loc clasandu-se cea din Wall Street,USA) si cu cea mai mare piata de tranzactionare a metalelor pretioase, inclusiv a aurului, de pe glob! Plus la Banca Centrala Europeana de la Frankfurt, etc.
    TOTI banditii tradatori rusofili (din PSD in frunte cu Liviu Dragnea [un kgbist recunoscut],si cartitele kgbiste infiltrate in partidele democratice traditionale, PNL, PNTCD, din ALDE precum Norica Nicolai, Turcan, Teodor Melescanu, CP TARICEANU,etc — toate aceste hiene lihnite care se hlizesc la putina bruma agonisita de Romania, acum vor sa-si puna ghearele si pe cele 32 miliarde in aur — si zic “putina bruma” deoarece tari dezvoltate, prin comparatie, detin cu mult mai mult aur in rezerve si pozitii valutare pe pieti interbancare internationale, mai cu seama pe piata de la Londra, de domeniul sutelor si miilor de miliarde fata de cum are Romania!! Romanii nu au voie sa uite niciodata nefastele experiente cu rusii care practic ne-au furat aurul, confiscandu-l fara nici un motiv intemeiat. *****Ca i se cere Romanie sa-si garanteze moneda cu acele amplasamente in aur valorate la 32 miliarde lire sterline la Banca Nationala a Angliei de la Londra, aceasta este o obligatie normala pe care Romania si toate celelalte tari o respecta pentru a-si derula tranzactiile interbancare pe cea mai mare piata de tranzactionare a metalelor pretioase, inclusiv a aurului, din lume! Plasamentele in aur pe marile piete interbancare raspund unei mari necesitati economico-financiare ca Romania sa detina cantitati de aur pe marile piete interbancare deoarece aceste plasamente in aur nu numai ca se afla in (intr-o relativa) siguranta, dar trebuie avute la indemana mai ales pentru a fi tranzactionate pe piata londoneza la discretia BNR (si NU in Rusia!!), unde toate tarile, inclusiv Rusia, isi depoziteaza aurul — drept garantie a monedelor lor nationale — ce trebuie folosit in efectuarea BALANTEI COMERCIALE DE PLATI (INTERSTATALE!!),de tranzactii interbancare si comerciale ale Romaniei!!*****
    ****ASA CA, AURUL ROMANESC ESTE CU MULT MAI IN SIGURANTA IN STRAINATATE LA BANCA NATIONALA A ANGLIEI, LA BANCA CENTRALA EUROPEANA, ETC. DECAT IN ROMANIA, UNDE IN TRECUT, ION ILIESCU SI BANDITII LUI kgbisti DADEAU BUZNA INARMATI LA BANCA NATIONALA A ROMANIEI, PUNANDU-LE PISTOALELE LA CAPETELE LUCRATORILOR DE LA BNR, ASTFEL, PRIN AMENINTARI SI TEROARE REUSIND SA FURE AURUL DIN VISTERIA RONMANIEI CA SA-L DEA PE TAVA RUSILOR!!

    ****CEI DE LA BNR, INCLUSIV MUGUR ISSARESCU, AU DREPTATE!!
    „’Păstrarea a 95% din rezerva de aur în țară echivalează cu reducerea cu 95% a credibilității României. Pentru că asta reprezintă rezerva de aur din străinătate alături de cea valutară. Credibilitatea că România își va putea onora obligațiile financiare internaționale asumate. E ca și garanția pe care o depui la bancă atunci când iei un credit, foarte simplist spus“ enumeră un editorialist sustinator al pozițiilor BNR.’”****
    SI NORMAL CA CEI DE LA BNR SI ALTII SA AIVA DREPTATE CA SA SE ADAPOSTEASCA AURUL ROMANIEI LA LONDRA TOCMAI CA SA FIE PAZIT DE GHEARELE securistilor-kgbisti DIN PSD TOCMAI CA SA NU MAI FIE INFASCAT SI CARAT — PRIN DIFERITE TERTIPURI — taman IN RUSIA (ca mai apoi Rusia sa depoziteze aurul furat din Romania in contul ei de la Londra) ASA CUM Presul ION ILIESCU FACEA PE TIMPUL LUI CAND, de cate ori MOSCOVA II DADEA ORDINE, SE DUCEA LA BNR INARMAT CA UN BANDIT SI LUA AUR DIN VISTERIE DUPA BUNUL PLAC!! ASA VREA SA FACA SI MOSTENITORUL SAU TRADATORUL LIVIU DRAGNEA SI SHLEAHTA LUI DE BANDITI TRADATORI DIN PSD, CARE VOR SA AJUTE RUSIA CA SA-SI FINANTEZE PROGRAMUL EI CRIMINAL DE INARMARE NUCLEARA, CU RACHETE INDREPTATE ASUPRA TUTUROR TARILOR LIBERE, INCLUSIV IMPOTRIVA ROMANIEI!!!

    Prof. Felicia Mandrea, Harvard Univ.
    International Relations

Leave a Comment

symptoma >