Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

De sezon

Dacă tot s-a agitat lumea cu reducerile vieții de Black Friday, e cazul să anunțăm peste mări și țări că la Sâmbăta, cartofii sau ”gogoașele” cum le spunem noi, sunt tot anul la reducere. Un fel de Black Friday fără sfârșit. Cam ca în poza asta: 

cartofi_black_friday.jpg

Și bine v-am regăsit după o scurtă pauză :)

Ne revedem curând aici cu noutăți de prin sat. 

2 Comments on “De sezon”

  1. #1 cosmin
    on Nov 28th, 2013 at 9:04 am

    Daca puneai un a dupa e, aveai un bleac friday..mai spre adevaratul sens al expresiei.
    Bine te-am regasit prietene si pana voi apuca sa te urechez pentru apatia ta de pe acest blog, te-as ruga sa corectezi unele afirmatii gen…bine v-am regasit dupa o scurta pauza deoarece daca nu vei face acest lucru, ma pui pe ganduri. Ori incepi sa imbatranesti, ori esti indragostit de ai uitat ca ultima ta aparitie pe acest blog, a fost in urma cu cateva luni. Ce s-ar intampla daca maine ai afirma ca ne vom revedea peste o saptamana. Inseamna ca doar anul viitor vei mai posta. Eu imi permit sa te urechez pt ca esti copilul meu adoptiv….si crede-ma, abia astept sa fac acest lucru.

  2. #2 laurentiu musat
    on Nov 28th, 2013 at 10:52 am

    Domnul meu, ce inseamna cateva luni la scara unei vietii? O viata intreaga de om e ca o frunza in vant, apai cateva luni in care Festila magarusul s-a uitat linistit la noi de aici din ecran? Daca suntem sanatosi, om scrie si pe site, mai des, mai rar, bucurosi le-om face toate…

Leave a Comment

symptoma >