Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Astia suntem. Fara alte comentarii…

2 Comments on “Astia suntem. Fara alte comentarii…”

  1. #1 cosmin
    on Mar 16th, 2014 at 7:58 pm

    Bine te-am regasit prietene! Vreau sa iti marturisesc ca atunci cand vorbesti sau publici articole despre religie, trebuie sa fi atent cum o faci caci oamenii inca traiesc dupa niste reguli ciudate, numai de ei intelese. Eu privesc dintr-un alt unghi lucrurile, chiar daca cei de la ProTv au in mare masura dreptate. Placa asta cu caminele pentru batrani o pun mereu televiziunile si ori de cate ori se construieste ceva, apare un reporter care semnaleaza ca oamenii in varsta nu au unde sa isi traiasca batranetile. Intr-o tara precum Romania, nu ai cum sa nu te lovesti de niste chestii sociale nascute din dificultatile societatii de-a evolua.
    Poleiala de pe catedrala din Fagaras este de prost gust si chiar daca nu sunt in asentimentul unora, cred ca daca ea nu s-ar fi realizat, nimeni nu s-ar fi atacat …sa critice edificiul religios. In rest…mult cancan!

  2. #2 laurentiu musat
    on Mar 17th, 2014 at 8:45 am

    Bine te-am regasit si eu aici, prietene. Nu doar despre religie ci despre orice trebuie sa fim atenti cum vorbim. Dar cand se sare calul, nu e bine deloc sa ne facem ca nu vedem. Iar in cazul de fata cred ca s-a depasit masura din multe puncte de vedere. Bisericuta de lemn care a ars in 2008 mi se parea foarte frumoasa si se incadra foarte bine si in peisaj. Nu stiu ce e cu dorintele actuale de megalomanie. Iar referitor la eterna placa cu “caminele de batrani”, aici ai dreptate. E folosit stereotipul asta si cand e cazul si cand nu e cazul. In rest…s-auzim de bine !

Leave a Comment

symptoma >