MasterChef-ul de la grătar era încă de atunci Ionel-Mănă, iar jos pe pătură cu ceafa la aparat e Horațiu (îi mai țin minte hanoracul cu glugă). Sebi pare cam supărat. Cred că din cauză că era cald râul și nu se răcea bine berea :)
Pagina sâmbetenilor de pretutindeni.
MasterChef-ul de la grătar era încă de atunci Ionel-Mănă, iar jos pe pătură cu ceafa la aparat e Horațiu (îi mai țin minte hanoracul cu glugă). Sebi pare cam supărat. Cred că din cauză că era cald râul și nu se răcea bine berea :)
Posted in: ciutarie.
Tagged: Chef in aer liber · Chef in natura · ciutarie · sambata de jos
© 2024 Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… | Powered by WordPress
on Mar 3rd, 2014 at 9:57 am
Imi amintesti de copilarie Laurentiu,foarte frumos,multumesc.
Ciao.
on Mar 3rd, 2014 at 10:42 am
Mircea, la vara poate ne vedem in Ciutarie la un gratar si-o bere răcita in râu !
on Mar 7th, 2014 at 10:58 pm
Ciucas de jumatate de litru !!! ….harnici ficiori nu asa!!![;)](http://www.sambata-de-jos.ro/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif)
on Mar 9th, 2014 at 5:46 pm
Horace normal ca Ciucaș la 0,5. Doar n-ai fi vrut Stela Artois pe râu la chef :)))