Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Sâmbeteni in USA

Am primit de la amicul cel Grozav câteva poze cu sâmbeteni aflati pe meleaguri americane. Salutări tuturor consătenilor noștri de  peste ocean, inclusiv celor patru din Jacksonville, Florida, care ar face bine să mai dea si pe-acasă :) 

Iar la finalul articolului, o piesă pe care am fredonat-o cam toți, cel puțin o data în viață. Între timp unii au reușit să plece iar celorlalți ne-a cam trecut :) 

vali_mioara_1.jpg

                cosminoi_2.jpg

 vali_mioara_cosminoi_3.jpg

 simbeteni_usa_4.jpg

 

55 Comments on “Sâmbeteni in USA”

  1. #1 Mircea Stanciu
    on Jan 18th, 2014 at 9:41 am

    La multi ani!!!
    Ce bucurie sa vezi ca cineva isi mai aminteste si de cei plecati.
    Multumesc.

  2. #2 laurentiu musat
    on Jan 18th, 2014 at 1:39 pm

    Mircea, ganduri bune si voua acolo. Ma bucur ca ti-au placut pozele.

  3. #3 Cosmin
    on Jan 19th, 2014 at 4:58 pm

    Prietene, visul asta american la avut toate generatiile. Eu nu spun ca cel mai bun lucru pe care romanul l-ar putea face, este sa isi lase locurile natale si sa inceapa o viata noua pe taram strain. Departe de mine acest gand. Problema este ca odata ajunsi aici peste ocean, romanii se acomodeaza repede caci altceva nu stiu sa faca decat sa munceasca, sa bea si sa manance bine…chestii care sunt facil de obtinut datorita nivelului de trai. Binenteles ca exista si oameni ce fac o cariera frecventand diferite institutii de invatamant. Si in Romania poti sa beneficiezi de astfel de “privilegii” dar mai sunt si oameni ce nu suporta sistemul si care nu vor sa se lupte cu el, alegand intr-un final, sa plece spre alte zari.
    Am calatorit si eu prin cateva tari, binenteles avand la un moment dat dorul de meleagurile natale in suflet dar minunea asta a reintoarcerii pe pamant stramosesc, tine doar doua trei zile…pupaturi cu cei dragi, vizite unde se discuta acelasi subiect si gratare prin curtile oamenilor unde nu faci altceva decat sa chiolhanesti …la greu. A patra zi incepe sa ti se deschida un ochi si totodata sa realizezi ca ai revenit intr-un sistem ce nu accepta schimbarea, din varii motive. Te uiti in oglinda, iti dai doua palme si incepi sa repeti obsesiv, cat de prost am putut sa fiu sa cred ca lucrurile s-au schimbat in perioada in care am lipsit.
    Nenorocirea cea mai mare este ca viata este scurta iar timpul nu are rabdare cu nimeni astfel ca, cei ce am plecat peste hotare, incercam sa ne bucuram de perioada ce ne-a mai ramas de trait, beneficiind de conditii normale de viata.
    Nimeni nu cred ca si-a dorit mai mult in sinea sa atunci cand a parasit tara decat ca ziua de maine, sa fie una mai sigura. Mai sunt si exceptii de la regula dar acestea se intampla cand creierul nu a ajuns la maturitate. Stiam si eu pe unul ce s-a dus in Italia doar pentru a-si cumpara un BMW.
    Pe blogul meu public diferite articole legate de tara natala dar crede-ma, ma simt minunat aici unde sunt, chiar daca am trecut prin multe momente dificile…normale la inceput de drum. Imi este dor de cei dragi dar ei stiu ca daca ramaneam alaturi de ei, sufeream si mai mult deoarece mereu am avut de furca …cu mentalitatea romaneasca si am visat sa ajung intr-o democratie mai sanatoasa.
    Legat de americani, romanii ar trebui sa inteleaga ca acestia sunt oameni mai simpli decat ei, chiar daca pare ciudata aceasta afirmatie.
    Stiu ca exista tendinta de-a asocia interesele americane in punctele fierbinti de pe glob, cu traiul mai mult decat decent al populatiei dar va spun sincer, multi habar nu au de Irak, Palestina sau Egipt. Este politica celei mai puternice natiuni despre care multi locuitori, nu cunosc amanunte.
    Tu esti cu traditiile, cu dorul de casa, cu povestile de la gura sobei, cu multe altele. Sunt chestii faine dar nu toti gandim astfel. Asa eram si eu…ca tine pana cand am inceput sa inteleg sistemul american. Cand ai sa iti intemeiezi o familie si responsabilitatile vor creste, nu cred ca dragostea de glie te va ajuta mereu sa iesi din incurcaturi. Asta nu inseamna ca trebuie sa fugi peste hotare. Nu toti suntem la fel. Oricum …ma bucur ca mai exista oameni ca tine si nu cred ca Romania este o tara unde nu se poate trai decent. Inca mai cred acest lucru…
    Viata nu sti ce iti rezerva si poate vreodata, ma voi intoarce si eu in tara natala. Am scris aceste randuri caci maimutarelile de prin ziare sunt praf in ochi iar cetateanul de rand, inghite toate porcariile ziaristilor.
    Cei ce doriti sa incepeti o viata noua peste ocean, veti fi primiti cu bratele deschise caci americanii nu sunt rasisti …ba din contra, insusi ei sunt veniti de pe alte meleaguri cu zeci sau sute de ani in urma. Totusi, pana sa renuntati la tara natala, incercati sa epuizati toate metodele de-a schimba un sistem care se dovedeste ineficient si in care doar politicienii cred in el. Eu nu am mai avut rabdare caci nici timpul nu m-a ajutat…
    Chiar daca am trait multi ani la oras, gandul mi-a fost mereu la locurile natale de la Sambata de Jos unde mi-am petrecut copilaria. As fi vrut sa ma intorc acolo dar soarta a hotarat altfel.
    Totusi, acei ani in care am revenit in sat efectuand unele lucrari de remodelare ale unor locuinte, m-au ajutat sa i-au pulsul comunitatii. Oamenii sa stiti ca sunt peste tot la fel in Romania dar ca la Sambata de jos, nu m-am simtit nicaieri mai bine. Abia astept sa ii revad pe toti dar cine stie cand se va intampla acest lucru.
    Sunt cateva randuri pe care le-am scris la sectiunea comentarii a acestui articol. Am vrut sa punctez unele aspecte si sa le multumesc totodata, celor ce apar in imaginile de mai sus caci ospitalitatea lor, m-a coplesit si m-a facut sa ma simt minunat, cand m-am aflat alaturi de ei.
    Celor de acasa, un gand minunat tuturor si sa fiti mai buni caci numai avand o inima deschisa, puteti sa rezolvati problemele zilnice si sa va bucurati de-o viata normala. Credinta trebuie sa fie in sufletele tuturor. Cineva spunea ca daca vrei sa-i sensibilizezi pe oamenii de la tara, lauda-l pe Dumnezeu.
    Eu nu am acest scop dar pe Mantuitorul, l-am purtat mereu in suflet. Este singurul care nu m-a dezamagit de-a lungul vietii mele.
    Pe curand!

  4. #4 Cosmin
    on Jan 19th, 2014 at 5:06 pm

    O recomandare …daca se poate. Mi-ar place sa lecturez aici articole despre civilizatiile pe care le-ai descoperit in calatoriile tale de pe glob. Cred ca oamenii ar fi curiosi sa descopere lucruri interesante si sa ia pulsul altor societati. Nu spun ca este pacat ca nu faci acest lucru deoarece insusi expresia este una gresita. A pacatui inseamna de fapt altceva dar asta-i vorba romaneasca. Totusi, daca ai calcat pe atatea taramuri, ce minunat ar fi sa ne prezinti lucruri noi pentru majoritatea dintre cei ce lecturam acest blog. Intre doua articole, poti sa postezi si imagini legate de Sambata de Jos pentru ca sa nu deviezi de la trasa dar o schimbare, merita incercata. Stiu ca necesita timp o astfel de abordare dar…macar incearca.

  5. #5 sambatean
    on Jan 26th, 2014 at 4:18 pm

    Mircea sti care este faza cu Laurentiu asta el isi aminteste si publica poze cu persoanele care il intereseaza pe el sau are vreun interes ascuns , uneori poze si subiecte insimnificantesi pkictisitoare.Dar ce sa facem asa este el ,asa a fost si asa va fi.

  6. #6 laurentiu musat
    on Jan 26th, 2014 at 4:25 pm

    Dragă ”sambatean”, unul dintre interesele mele ascunse ar fi și acela ca tu să pui mâna pe cate o carte, că nu frige, așa încât să vorbești și să scrii corect in limba ta natală. Nu contează că la orele de gramatică din școală erai plecat să uzi buretele. Nici acum nu e prea târziu :)))
    A, și să nu uit: eu scriu și semnez aici cu nume și prenume. Tu de ce te ascunzi sub pseudonim? Dacă ai sânge in instalație, și nu apă chioară, semnează și tu comentariile cu numele adevărat !!!

  7. #7 sambatean
    on Jan 26th, 2014 at 7:44 pm

    Auzi istetule fara jigniri si lipsa de respect.Daca am facut greseli de ortografie este problema mea si nu am de ce sa iti dau tie explicatii,dar atat iti spun ca poate ca eu oi fi fost sa ud buretele la ora de gramatica dar tu ai fost pe camp cu vacile cand trebuia sa fi educat.Deci iti mai spun o data ca sa intelegi mai bine:
    Sin faltas de respeto y con mas educacion.

  8. #8 sambatean
    on Jan 26th, 2014 at 7:48 pm

    Apropo si era sa uit tu cel scolit si educat frumos mai sti sa te exprimi ,poate pe tine la orele de literatura la care erai atat de atent te-au invatat foarte frumos si bine.Si apoi cu codul bunelor maniere esti pe nicaieri.

  9. #9 laurentiu musat
    on Jan 26th, 2014 at 8:53 pm

    Amico, deoarece cam știu cine ești, cine te-a suparat in halul asta, de ai inceput sa scrii in spaniola? Dupa cum ti-am zis mai devreme: invata limba materna bine bine, apoi da-o cu spaniolisme de trei lei.
    Si cine te obliga sa te chinui aici pe site daca e plicticos si am eu interese ascunse?
    Ce moaș-ta de interese visezi tu aici pe site?
    Daca nu-ti place site-ul, citește cancan.ro sau libertatea.ro, ca vad ca pe acolo gravitezi !
    Sau recită in oglindă celebrele versuri: ”fiind stupidă, păduri cutreiram” :)

  10. #10 sambatean
    on Jan 26th, 2014 at 9:48 pm

    ”fiind stupidă, păduri cutreiram”
    Auzi fraza asta poti sa i-o spui la soacrata daca ai daca nu la alta persoana dar mie nu ca eu nu iti permit mai ales ca eu te-am respectat si cine s-a atacata si s-a suparat ai fost tu de ce oare?
    Si apoi sa-mi spui tu mie ca vorbesc spaniolisme de trei lei cand o sa sti tu sa vorbesti spaniolisme de 10 lei bine?

  11. #11 laurentiu musat
    on Jan 26th, 2014 at 9:52 pm

    Vezi ca “soacrata” e de fapt “soacra-ta”. Ai uitat din nou o cratima, fir-ar, gramatica asta…
    Da asa e cand vorbim in spaniola. Uitam de unde am plecat si scriem “miau” ca pisica.
    Da nu mi-ai zis de ce nu semnezi cu numele tau adevarat?
    Iti e rusine cu ce prostii debitezi?

  12. #12 sambatean
    on Jan 26th, 2014 at 9:55 pm

    Nu are de ce sa imi fie rusine si apoi stupida nu poate sa fie un barbat dar bine acu daca tu consideri ca tu poti sa fi stupida tu stii.

  13. #13 sambatean
    on Jan 26th, 2014 at 9:55 pm

    Doar iti spun ca suntem vecini si locuim pe aceeasi strada .

  14. #14 laurentiu musat
    on Jan 26th, 2014 at 9:58 pm

    Pai si daca esti barbat de ce nu esti pana la capat si sa semnezi? De ce iti e rusine?
    Asuma-ti porumbeii care iti zboara din tastatura :)))

  15. #15 sambatean
    on Jan 27th, 2014 at 2:40 am

    Porumbeii dupa cate vad iti zboara tie dar nu din tastatura ci din alta parte ca nu sti sa ai pic de respect si sa accepti parerile altora si daca te ataci asa inseamna ca te supara si doar adevarul suparaomul sa sti.

  16. #16 laurentiu musat
    on Jan 27th, 2014 at 3:38 pm

    Eu am respect si accept si parerile altora, cu conditia sa semneze comentariile pe bune.
    Așa, semnate ”nimeni de pe dreapta”, anonim, și cu prostii debitate, e in stare oricine.
    Si nu mai induce oamenii in eroare, ca esti de pe uliță cu mine și ești bărbat, că știi bine că nu e adevărat.
    Dacă dorești respect, scrie sub numele tău adevărat, scrie ce dorești și cu ce te-am deranjat, și vei primi respect !!!

  17. #17 laurentiu musat
    on Jan 27th, 2014 at 3:40 pm

    Altfel, ciocu’ mic și joc de glezne :)))

  18. #18 sambatean
    on Jan 28th, 2014 at 12:31 am

    Daca tu zici asa o fi ca vad ca cu tine nu ajunge omul nicaieri si iti mai spun ceva ca sa-ti demonstrez ca sunt mai inteligent ca tine cedez eu ca tu nu cedezi pana la infinit si apoi ca sunt barbat sunt si ca locuiesc pe ulita cu tine locuies.Bate in continuare din gura mai departe si la mai mare .

  19. #19 laurentiu musat
    on Jan 28th, 2014 at 1:14 am

    Gata, m-ai convins. Esti foarte foarte foarte inteligent, cum spui tu. Acum ve’ sa nu se rupa ceva prin tine când te incordezi de atâta inteligenta :))))

  20. #20 Aurora V.
    on Jan 28th, 2014 at 9:08 am

    Eu cred ca,persoana care semneaza ,,sambetean,, nu este SAMBETEAN. Si de pe ulita noastra? Nu cred.
    Toate cele bune!

  21. #21 laurentiu musat
    on Jan 28th, 2014 at 9:29 am

    Servus Rori. De pe ulita noastra sigur sigur nu e, avand in vedere ca ai nostri sunt plecati in general in Italia, nu in Spania, si comentariile astea vin de pe IP de Spania. Apoi sambetenii nu s-au ascuns niciodata dupa pseudonime :)

  22. #22 Bogdana
    on Jan 28th, 2014 at 2:36 pm

    Buna Sambatean,

    Ce mai faci? Uite ce am gasit si ma gandeam ca ti-ar fi de ajutor.

    http://www.tocmai.ro/gramatica-de-baza-a-limbii-romane-14357097.html

    Spor la treaba si sa auzim de bine!

  23. #23 sambatean
    on Jan 29th, 2014 at 1:15 am

    Bogdana draga sti ce zic eu ca daca tot ai gasit si esti asa tare cumpar-o tu si pentru tine daca vrei dar si vocabularul limbii romane ca poate ai nevoie de el pentru a intelege sensul unor cuvinte cum ar fi ¨respect ¨si ¨multumire ¨. Si apoi spor la treaba si tie si spera sa auzi de bine ca ai nevoie de asta.

  24. #24 laurentiu musat
    on Jan 29th, 2014 at 9:49 am

    “Sambatean”, am si eu o intrebare scurta, daca imi permiti: pentru ce exact sa iti “multumeasca” si sa te “respecte” Bogdana? Ca nu pricep…

  25. #25 Aurora V.
    on Jan 29th, 2014 at 11:23 am

    Laurentiu,aseara m-am gandit ca acel,,sambetean,, clar care nu este de pe ulita Curtii ci de pe ulita Paraului,este Horatiu. Tu sti de ce te necajeste? Nu sti. Eu stiu ca sunt mai mare decat voi. Acum vreo 25 de ani i-ai furat draguta. Am dreptate?

  26. #26 laurentiu musat
    on Jan 29th, 2014 at 11:28 am

    Horace, te-a prins Rora :))))
    (Acum radem, glumim, da sa nu creada lumea ca pe bune ar fi Horatiu, ca 100% nu e el)

    :)

  27. #27 Alexandra
    on Jan 29th, 2014 at 1:01 pm

    Ceau Lau.
    Sambatean, sunt sora Bogdanei si iti spun ca sora mea stie fata de cine trebuie sa aiba respect si cui trebuie sa ii multumeasca . Asa ca te rog sa-ti vezi de treaba ta si sa lasi lumea din sambata in pace pentru ca adresa ce ai scris aici stiu a cui este si poate ca o sa-ti fac public numele aici pe site.

  28. #28 laurentiu musat
    on Jan 29th, 2014 at 1:35 pm

    Servus Sanda, nu prea mai inteleg nimc, cine e “sambetean”, etc :)))
    Oricum, per total, noi sa fim sanatosi, si sa ne vedem acasa la un gratar in curte si la un pahar de vin.
    Pace la toata lumea :)

  29. #29 cosmin
    on Jan 29th, 2014 at 1:59 pm

    Cred ca cel mai bine este pentru toata lumea sa accepte pacea. Nu v-ati saturat sa imi tot vedeti poza zilnic….Nu stiam ca aceste fotografii vor starni un val de furie…

  30. #30 laurentiu musat
    on Jan 29th, 2014 at 2:03 pm

    Cosminoi, hai ca nu e chiar furie. Poate esti tu foate chipes si ai starnit pasiuni prin Sambata iar asa se manifesta acum lipsa ta :)

  31. #31 Alexandra
    on Jan 29th, 2014 at 2:31 pm

    Sa sti ca o sa tin cont de invitatie si cand o sa vin acasa te anunt ca sa pregatesti gratarul si vinul promit sa il aduc eu.

  32. #32 laurentiu musat
    on Jan 29th, 2014 at 2:33 pm

    Perfect ;)

  33. #33 Hor
    on Jan 29th, 2014 at 6:05 pm

    “Acum vreo 25 de ani i-ai furat draguta”….Roraaaa!!! …25???? … oi fi eu harnic, frumos, minunat si modest insa acum 25 de ani nu prea aveam eu timp de dragute….nu de alta dar nu prea ajungeam la ivarul portitei ca sa ies pe ulita……avaiii……. si eu ma credeam asa de tinerel…. sa mi se puie guta-n gat nu alte! Nu-i nacaz Rora, ca mie mi le furau toti … ;)

    PS: Mare om mare caracter ficiorul asta vecin cu voi pe ulita curtii.

  34. #34 laurentiu musat
    on Jan 29th, 2014 at 6:15 pm

    Rory, sunt absolut solidar cu Horace. Așa de batrani părem?
    Horaceee, Rora ne-a făcut moși :)))

  35. #35 Voilean
    on Jan 29th, 2014 at 7:24 pm

    No vaffanculo !

  36. #36 Hor
    on Jan 29th, 2014 at 9:06 pm

    Chiar mosi nu …. hai sa nu exageram …. ca acum ficior ficior nici nu te vezi dimineata cand te ridici din pat cu cate o durere noua. Hai sa o lasam in “copti la minte” ca suna mai vrednic.

  37. #37 laurentiu musat
    on Jan 29th, 2014 at 9:53 pm

    Suna bine “copti la minte”. Eu votez cu Horace :)

  38. #38 Gabriela
    on Feb 1st, 2014 at 12:00 am

    Lipseste omu’ un pic de pe site,si cand vine ce vede?37 de comments la postare! :)))) Cosmin,nu te cunosc,dar imi place cum scrii.Horace,Lau si Rora,salutari!Asa,ca intre sambeteni ;)

  39. #39 laurentiu musat
    on Feb 1st, 2014 at 12:25 am

    Gabi, da si Cosmin e tot simbetean :)

  40. #40 Gabriela
    on Feb 1st, 2014 at 10:29 am

    Atunci il salut si pe el! :)

  41. #41 laurentiu musat
    on Feb 1st, 2014 at 1:22 pm

    Bine faci ca-l saluti, ca e de-al nostru. Plus intra sa vez ce frumos scrie pe blog la el, www.grozavii.ro (un site tot din interes facut, ca si acesta) :)

  42. #42 cosmin
    on Feb 2nd, 2014 at 4:01 am

    Iar vei fi acuzat ca ai interese ascunse pentru ca faci reclama blogului meu. Apropos…sunt venetic deoarece tatal meu a sosit pe meleaguri sambetene cu 60 de ani in urma…poate si mai mult iar cei din imaginile de mai sus sunt venetici…doar Mioara are samanta de Sambata de Jos. Am facut aceste precizari deoarece babele pe la coltz de ulitza, mai au obiceiul sa ii judece pe unii dupa glia din care se trag. Poate din acest motiv ma simt bine in SUA caci aici suntem toti venetici. E un obicei de prost gust ce inca se mentine in folclorul romanesc. In alta ordine de idei, o salut si eu pe Gabriela si ma bucur ca dintr-o data, lumea a inceput sa reapara pe acest site. Sambetenii imi sunt dragi si imi place sa ma aflu prin preajma lor.

  43. #43 sambatean
    on Feb 2nd, 2014 at 9:04 pm

    Laurentiu in ultimul meu mesaj pe blog la tine îti spun ca tocmai tu persoana aceea perfecta in ale gramatici ai dat cu bâta in balta:” Asa de batrani pare?”
    Dupã pãrerea ta altii gresesc si tu nu.
    Si mai spun ca nu mã intereseazã dacã Alexandra ma ameninta cu descoperirea identitãtii mele.Un gând bun si multa pace tuturor.Va doresc numai bine tuturor sâmbetenilor si multa sanatate la toti.

  44. #44 laurentiu musat
    on Feb 2nd, 2014 at 9:13 pm

    Sambatean draga, mai sterge-ti de praf monitorul ala ca n-ai vazut bine !
    Acum te-ai lamurit? :)
    Hai noroc si la mai mare :)

  45. #45 Sambeteanul curios
    on Feb 3rd, 2014 at 4:24 pm

    Alexandra, n-ai tupeu in bucile alea mari sa ne spui cinei sambatean

  46. #46 cosmin
    on Feb 3rd, 2014 at 7:25 pm

    Asta a fost cel mai tare comentariu…acum asteptam moderatorul sa vedem daca cenzureaza ceva sau accepta …bucile!

  47. #47 Alexandra
    on Feb 4th, 2014 at 12:08 am

    Buna Sambeteanul curios , sti ce iti spun eu tie?Ca eu mi-am pus numele si vreau sa te intreb de unde sti tu ca eu am bucile mari, mici sau tuguiate.In orice caz cum le am este problema mea si nu a ta , iar daca vrei sa-mi spui ceva poti sa imi spui dar in cunostinta de cauza nu sa vorbesti tu doar pentru a vorbii sau a intreba si tu ceva.

  48. #48 Sambeteanul curios
    on Feb 4th, 2014 at 11:48 pm

    Alexandra, este adevarat ca nu stiu sigur cum ai bucile pentru ca sunt putin mai mic de ani si nu t-i le-am vazut personal, dar mi-a spus tușicămea ca daca statea vara in casa si puneai tu o buca in geam, se intuneca pe loc de zici ca a venit eclipsa.

  49. #49 Alexandra
    on Feb 5th, 2014 at 1:07 am

    Tot ce iti spun este ca si tu si tusica sunteti niste ne educati si niste nesimtiti dar ce sa faci in lumea asta mai trebuie sa existe si elemente din astea ca si voi doi.Vai de capul tau si de educatia ta din cei 7 ani de acasa.

  50. #50 Sambeteanul curios
    on Feb 5th, 2014 at 8:24 pm

    Hai draga Alexandra nu te supara si nu ma fa pe mine nestimtit, da, ca in primul rand nu iti permit, si ia veziti lungul nasului. Si s-ar putea sa ai dreptate: se intuneca in casa nu din cauza ta,ci pentru ca avem noi geamurile mai mici. Da culmea e ca daca punea altcineva o buca in geam mai intra lumina in casa, dar la tine deloc.

  51. #51 Alexandra
    on Feb 26th, 2014 at 12:42 am

    Buna seara tuturor sambetenilor.
    Auzi tu , sambeteanul curios , nu aveam de gand sa iti mai raspund la provocari josnice , dar pana la urma iti spun doar atat ca in loc sa te preocupi de bucile mele , pentru ca are cine sa se preocupe , tu de ce ar trebui sa te preocupi ar fi de felul tau de exprimare si de bunul tau simt care sincer iti cam lipseste, dar in fine nu i se poate cere unei persoane ceea ce aceasta nu are si care este cu adevarat nesimtita.
    Salutare tuturor.

  52. #52 Sambeteanul curios
    on Feb 27th, 2014 at 4:05 pm

    Auzi , Alexandra, da de de nu ne spui tu cand erai mica cum ai baut apa la pui ?

  53. #53 Alexandra
    on Mar 1st, 2014 at 12:14 am

    Apa la pui poate ai vrut sa o bei sau ai ajuns sa o bei tu cu prietenii tai care pe langa au baut si ulei la un chef pentru ca au crezut ca este vin.

  54. #54 Sambeteanul curios
    on Mar 2nd, 2014 at 12:58 am

    Alexandro, ce m-i le zici tu de bine. Cred ca esti desteapta foc (glumesc). Vezi sa nu se rupa ceva prin tine cand te scremi sa scri aici :))))

  55. #55 DJFilimon
    on Dec 31st, 2016 at 10:58 pm

    Servus! My paternal grandparents —Dan si Eva (nee Stan) Filimon— were born in Sâmbăta de Jos sau de Sus and emigrated to SUA circa 1906. I may have relatives/cousins (rude) still in Romania. I would appreciate any help in finding them. Multumesc!

Leave a Comment

symptoma >