Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Moisica

În capu’ satului la moară, sau ”la postăghii”, cum îi spun femeile acestui loc perfect pentru spălat covoare, preșuri, fețe de masă sau țoluri. Și săpunul e musai să fie din producție proprie. Nimic nu spală mai bine decât apa din vale cu săpun de casă.

sambata_de_jos_moara_2.jpg

6 Comments on “Moisica”

  1. #1 cosmin
    on Aug 28th, 2012 at 2:23 am

    Deci …vreau sa iti spun ca mi-ai facut o surpriza nemaipomenita prin postarea acestui articol. Nu exista dimineata cand veneam la munca sa nu o intalnesc pe “Moisica” si chiar nu puteam incepe munca fara sa dezbatem ultimele noutati. Mereu am adorat oamenii de la sat pentru ca isi deschid sufletul si iti ofera clipe de-o incarcatura emotionala …enorma. Daca ai sti cat imi lipsesc aceste amintiri! Ca sa argumentez si mai mult ce spuneam mai devreme, nici acum…dupa aproape un an, nu stiu cum il cheama pe vecinul de langa casa unde locuiesc. Cam asa se socializeaza prin strainatati. Sa nu mai publici astfel de imagini caci ma faci sa vin pe jos din America ca sa retraiesc unele momente magice alaturi de comunitatea Sambetenilor de Jos.

  2. #2 laurentiu musat
    on Aug 28th, 2012 at 8:09 am

    Daca zici ca vii acasa, o sa public poze din’astea in fiecare zi ca sa te fac sa te intorci. N-am mai jucat un fotbal cu trupa din parc de cand ai plecat. Ca sa nu mai zic de o pasta dupa reteta italiana, o bere, un Steaua-Dinamo la tv :(

  3. #3 cosmin
    on Aug 28th, 2012 at 6:18 pm

    Hai sa vedem daca reusesti sa ma comvingi. Cine este urmatoarea persoana care o prezinti? Oricum, felicitari pt poza deoarece si eu am incercat sa realizez o astfel de fotografie dar nu am fost prea hotarat si Moisica nu a acceptat.

  4. #4 cosmin
    on Aug 28th, 2012 at 6:35 pm

    Am mancat un cuvant caci de pe telefon scriu mai greu. Poate il adaugi tu, pt ca suna ciudat fara el. Daca pot sa am o preferinta pt urmatorul articol , as dori sa o revad pe mama lui Nelutzu Aldes. Grea misiune..dar nu imposibila. Daca vrei sa iti mai gatesc paste sau sa ne mai uitam la meci cand castiga Dinamo, fa si tu putin efort….

  5. #5 laurentiu musat
    on Aug 28th, 2012 at 9:48 pm

    Am adaugat cuvantul care am calculat eu ca lipsea :) Sa stii ca nici eu nu cred ca reuseam sa surprind o poza ca asta, dar din fericire de ceva vreme am un corespondent special care transmite de la locul faptei, si anume Fely. Deci nu eu am fost fotograful iscusit.

  6. #6 Marius Costea
    on Oct 12th, 2012 at 8:31 pm

    mai pe la Oltet femeile folosesc si maiul la ‘batut’ toalele pe vale … cred c-ati uitat sa-l mentionati :)

Leave a Comment

symptoma >