Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Sfânta Maria, 2012

Când eram mici, părinții și bunicii ne spuneau că de astăzi încep să se răcească râurile și că ar fi bine s-o lăsăm mai ușor cu baia pe la poduri sau prin alte bulboci pe unde ne scăldasem toată vara. Explicația era că sus la munte există un cerb care exact pe 15 august vine și ”sursură” in apă. Căutând sa aflu mai multe despre  obiceiurile zilei de Sfânta Maria am citit, printe altele, că in această zi ”se interzic scăldatul in apa râurilor spurcate de cerb si dormitul pe prispă”. Deci era adevarat ce ni se spunea  :)

”La Mulți Ani” și un gând bun pentru toți sărbătoriții de astăzi, si pentru toată lumea, câteva imagini cu Râul Sâmbăta, neobișnuit de mic după vara aceasta foarte secetoasă. 

sambata_de_jos_rau_august_2012.jpg

Toate cele bune ! 

4 Comments on “Sfânta Maria, 2012”

  1. #1 Dana Vija
    on Aug 24th, 2012 at 4:00 pm

    Nu putem trece, fara sa-i uram LA MULTI ANI ! lui LAURENTIU si pe acest site datorita caruia am descoperit atatea amintiri ,legaturi minunate cu,,Satucul cu Ulita Curtii,poarta spreFereastraMare si cu Ulita Paraului deschisa spre dealurile oglindite in riul Olt,, Din suflet sanatate,ganduri bune si multe realizari. ii

  2. #2 laurentiu musat
    on Aug 24th, 2012 at 4:56 pm

    Multumesc mult, Dana, pentru mesajul frumos. Numai ganduri bune si de la mine pentru toti cei care au vizitat si vor vizita acest site.

  3. #3 cosmin
    on Aug 24th, 2012 at 8:40 pm

    La multi ani prieten drag! Clipe minunate sa petreci de ziua ta!

  4. #4 laurentiu musat
    on Aug 24th, 2012 at 9:46 pm

    Multumesc mult, Cosminoi, si sa ne vedem cat mai curand !

Leave a Comment

symptoma >