Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

La Mulți Ani Mirela, Laura și Dan !

Pentru că azi Mirela își sărbătorește ziua de naștere, ziua Laurei a fost acum patru zile, iar peste patru zile va fi ziua lui Dan, în semn de ”La Mulți Ani”, o mică amintire de familie cu Mama Leană și cei patru nepoței, Sâmbăta de Jos, 1984. 

sambata_de_jos_mire_laura_dan_lau_2.jpg

19 Comments on “La Mulți Ani Mirela, Laura și Dan !”

  1. #1 cosmin
    on Feb 8th, 2012 at 1:07 pm

    La multi ani Mirela!

  2. #2 micky
    on Feb 8th, 2012 at 1:28 pm

    La multi ani Mireeeee! Te pupam si abia astept sa ne revedem la vara!

  3. #3 micky
    on Feb 8th, 2012 at 1:30 pm

    Lau, am uitat sa-ti povestesc cum ma duceam io mereu la mama Leana, cand eram mica, asa ca voi, (ca avea mereu iepurasi si puisori mici) si cand ma apuca foamea, ii ceream de mancare ca stiam ca-mi da ceva bun. Si-mi pregatea asa : o felie mare de pita, cu zahar pe deasupra si udata bine cu apa. Stii cat de buna era? :)

  4. #4 Elena
    on Feb 8th, 2012 at 2:24 pm

    La multi ani dragii mei! In weekend vin Laura, Kamil si Dan acasa….Mire si Lau va astept si pe voi…Mi-e dor de voi toti si de vremurile cind eram cu toti impreuna.
    Micky, mi-e dor si de tine…mi-aduc aminte cind veneai la noi sa te joci cu “papusa”. Am vazut ca acum ai doua “papusi”. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. As vrea sa vad si eu poza cu maica Vio…Inco odata La multi ani pt toti! love elena

  5. #5 laurentiu musat
    on Feb 8th, 2012 at 6:36 pm

    Micky, ce tare, pita cu zahar :) Ne faceam si noi, vara, cand veneam rupti de foame de la baie :)

  6. #6 Stefana Catoiu(Set)
    on Feb 8th, 2012 at 11:20 pm

    La multi ani, draga Mirela! Sa fii sanatoasa, norocoasa si feicita! Ce au mai trecut anii… Dar parca acum un an te vedeam pe strada la Sambata, micuta si frumoasa!

  7. #7 mirela
    on Feb 9th, 2012 at 2:41 am

    multumesc lau , ce surpriza frumoasa! multumesc tuturor celor ce s-au gandit la mine azi. La Multi Ani ptr Laurica si Danut! mi-e dor de voi!

  8. #8 micky
    on Feb 9th, 2012 at 9:43 am

    Elena, multumesc. Da, am doua bucati copii, azi cel mic face fix 3 ani. :) Totusi, daca ai vazut pozele cu copiii, de pe facebook, ar trebui sa poti vedea si poza cu maica.

  9. #9 laurentiu musat
    on Feb 9th, 2012 at 10:06 am

    La Multi Ani pentru piticul tau, Micky !

  10. #10 SABIN LAUREAN FOREA
    on Feb 10th, 2012 at 4:21 pm

    FRUMOASA AMINTIRE CU NASA LEANA SI CEIPATRU NEPOTEI

  11. #11 laurentiu musat
    on Feb 10th, 2012 at 4:40 pm

    Multumim, Sabin.

  12. #12 cosmin
    on Feb 11th, 2012 at 10:19 pm

    Stimata Felicia Mandrea!

    Orice aparitie noua pe un blog este de bun augur pentru cel ce detine pagina caci acest lucru inseamna ca pasiunea lui este impartasita mai multor persoane. Si eu detin un blog si impreuna cu prietenul meu Laurentiu, nu urmarim sa facem rating ci sa mai umplem timpul liber unor oameni atrasi de aceasta minune a zilelor noastre, internetul! Nu suntem profesionisti in arta scrisului dar incercam sa ne bucuram alaturi de fanii nostri de cateva clipe petrecute in fata unui monitor.
    Am citit si eu ca de altfel multe persoane randurile dumneavoastra postate la sectiunea “comentarii” de la un articol publicat nu cu mult timp in urma de Laurentiu pe acest blog. Nu imi doresc sa intru intr-o disputa cu dumneavoastra si nici nu mi-as permite sa fac acest lucru mai ales ca nici nu va cunosc si oamenii nu au nevoie de tensiune in plus, destul ca vremea de afara si situatia din Romania in aceste clipe, nu face pe nimeni fericit.
    De mai bine de o jumatate de an incerc si eu sa descopar tainele unei societati care este mult diferita fata de cea din care am provenit eu pentru ca am fost norocosul castigator al unei vize ce imi da dreptul de sedere pe teritoriul SUA mai mult decat al unui turist. Imi place unde ma aflu acum, as minti daca as nega acest lucru dar gandul meu este inca la cei ramasi in Romania si regret si eu ca multi altii ca am parasit teritoriul romanesc din cauza conditiilor de viata existente. Probabil restul vietii mele il voi petrece aici unde sunt acum si poate cine stie….lumea e mica, ne vom intalni vreodata si vom sta fata in fata povestind multe lucruri pe care din ce imi dau seama, nu le cunoasteti foarte bine. Pe mine ma depasesc problemele dezbatute de dumneavoastra (scutul anti racheta, situatia politica…etc), dar vreau doar sa va rog sa nu catalogati drept securisti si muritori de foame un popor care de-a lungul timpului a daruit multi oameni destepti acestei planete. Poate aveti dreptate dar nu in totalitate, este doar parerea mea insa mie mi-a placut dialogul civilizat. Daca ati sti cate indura oamenii din Romania pentru a duce un trai la limita existentei. Si eu am incercat sa muncesc cinstit si poate Dumnezeu imi va da vreo palma ca nu m-am multumit cu ce am avut si am plecat sa caut bogatii! Multe lucruri rele se intampla in lumea politica romaneasca dar poate toti am face la fel daca am ajunge la celebrul “ciolan”. Cred ca este o regula generala in toata lumea caci de curand am aflat ca si guvernatorul statului unde locuiesc eu, a fost atras in capcana lacomiei.
    Suntem prea mici pentru o lume asa de mare si un sat minunat ca Sambata de Jos nu trebuie sa fie tulburat de cateva contre sau dispute politice intre persoane care viziteaza acest blog. Hai sa ne bucuram de aceste superbe imagini oferite de Laurentiu si va garantez eu ca daca l-ati cunoaste mai bine pe el, o sa regretati ca ati avut o astfel de abordare pe blogul sau.
    O gluma este binevenita oricand si doar zambind oamenii vor avea puterea sa infrunte greutatiile vietii. Eu consider ca dumneavoastra ati glumit cand ati facut unele afirmatii la adresa romanilor din tara si de pretutindeni caci chiar am zambit cand am lecturat randurile dumneavoastra.
    Sa nu traiti cu impresia ca SUA este tara perfecta unde nu se intampla nimic rau. Eu ii multumesc statului american ca a decis sa ma primeasca pe mine si familia mea in randurile sale dar niciodata nu voi vorbi de rau un popor ce mi-a intins o mana de ajutor cand am avut nevoie.
    Nu sunt de acord nici cu Laurentiu in totalitate caci si el isi desfasoara activitatea prin alte zari astfel ca unele afirmatii sunt nefondate. Eu as dori ca
    sa renuntati amandoi la aceste contre inutile si sa va bucurati cum am spus si mai inainte, de acest blog minunat.
    Cu respect Cosmin Grozavu.

  13. #13 laurentiu musat
    on Feb 12th, 2012 at 2:54 pm

    Multumesc, Cosmin, pentru aerul de pace si prietenie adus pe blog. Sa stii ca si eu respect opiniile doamnei Mandrea Felicia, Harvard University, chiar daca sunt diferite de ale mele. Pentru asta au murit tineri in 1989, ca sa putem avea opinii diferite. Din cauza asta, faptul ca nu sunt echidistant politic nu ma face sa ma simt nici “culpabil” si nici “lipsit de simt civic”. Eu sunt un cetatean si am dreptul la o opinie personala. Ce inseamna “echidistant” ? Daca suntem echidistanti atunci cand mergem la vot, unde o sa punem stampila ? Pe mijlocul foii, intre casutele cu candidatii ? Nu exista “echidistanta”. Fiecare avem dreptul la o opinie. Asta e un principiul de baza al democratiei.

    Iar Cosmin, tocmai pentru ca si el are un blog si stie ce inseamna un dialog, a inteles ca orice idee, chiar si contrara cu ce crede “administratorul” blogului, e binevenita si respectata. Aici pe pagina nimeni nu e cenzurat, atata timp cat mentine un ton civilizat.

    Cat despre eticheta “culpabil”, venita de la d-na Mandrea, m-am distrat un pic pentru ca in graba, la o prima lectura, am citit “cuplabil”. Chiar m-am mirat :)))

  14. #14 cosmin
    on Feb 12th, 2012 at 7:08 pm

    Pace si prietenie!!

  15. #15 laurentiu musat
    on Feb 12th, 2012 at 8:38 pm

    Si Forza Steaua ! :)))

  16. #16 cosmin
    on Feb 12th, 2012 at 9:50 pm

    Sti ce imi place la tine? Mereu vrei sa ai ultimul cuvant, pe undeva normal acest lucru…tu esti bossul! Daca zici tu…asa sa fie…forza Dinamo!

  17. #17 laurentiu musat
    on Feb 12th, 2012 at 11:14 pm

    Nu ma pot abține să nu consemnez aici ce a zis Mircea Badea acum câteva momente, si anume că in timp ce România e sub nămeți si 68 de români au murit, Băsescu Traian s-a dus in weekend la Predeal sa se dea pe derdeluș cu capacul de veceu.

  18. #18 cosmin
    on Feb 12th, 2012 at 11:59 pm

    Eu stiu ca esti fan Mircea Badea si te las sa savurezi momentul de glorie “badesciana”! Este trist ce se intampla in Romania in aceasta perioada dar este si mai trist daca ne doare-n paispe si stam pasivi fara sa miscam un deget. Cred ca suntem cu totii vinovati pentru multe din lucrurile negative…indirect sau direct!
    Poate este mai bine sa va urez o saptamana cu cer senin tuturor ce urmariti acest blog, decat sa comentez unele probleme care au inceput sa ma depaseasca din varii motive.

  19. #19 Laura
    on Feb 13th, 2012 at 2:38 am

    Lau, multumesc foarte mult pentru poza asta. Ma face sa zimbesc cind amintesc cum eram toti. Si eu miam ramat-o si am puso in casa. Pentru ziua lu Danut, neam intilnit la parinti sa ne vedem si noi. Va pupam amindoi si sa ne vedem pe la Sambata.

Leave a Comment

symptoma >