Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

La Mulți Ani !

 Filmarea cu “Urșii” reprezintă micul meu cadou pentru cei doi “Ionei” Roșca, de ziua lor, pentru toți sărbătoriții de azi, pentru Mirela, o admiratoare de-a urșilor de când eram mici și ne uitam la ei de pe geam, și nu în ultimul rând pentru Cosmin, cel mai grozav dintre bloggeri, un iubitor al locurilor natale.

Iar acum, la sfârșitul perioadei sărbătorilor și la început de 2012, un gând bun pentru toată lumea și să vă meargă cât mai bine în Noul An.

5 Comments on “La Mulți Ani !”

  1. #1 cosmin
    on Jan 8th, 2012 at 8:52 pm

    Salut mai Ursule! Mai degraba tu pari urs decat cumnatelul tau….avand in vedere aspectul fizic. Frumoasa filmarea si chiar mi-a placut cu toate ca atunci cand eram in Romania, ma disperau uneori zgomotele tobelor pentru ca dupa o noapte de colindat, acesti “ursi” ma trezeau din somn. Mda, iubesc locurile natale si chiar daca ma aflu la mii de km distanta, imi place sa vizionez astfel de imagini sau filmulete. Acum ca nu mai detin nicio proprietate in Fagaras, ma simt mai atras de Sambata de Jos caci acolo am copilarit si tot acolo locuiesc si parintii mei. Cand faceam naveta, mereu intorceam capul spre cladirea care infatiseaza scoala veche din Sambata si uneori gandul imi zbura in timp si imi aduceam aminte de clipele minunate petrecute pe aceste meleaguri. Ne-am imprastiat in toata lumea si chiar daca eu ma simt foarte bine aici unde ma aflu, ma bucur cand revad imagini cu Sambata de Jos sau Fagaras. Si eu incerc pe blogul meu sa postez cat mai multe articole din Tara Fagarasului caci este dificil sa vorbesc despre locurile unde ma aflu in prezent. America este o tara condusa de niste tipi evadati din cartierul unde lumea isi lasa perciuni lungi si poarta palarii de-o forma ciudata, dar o tara frumoasa care mie personal imi daruieste un confort sporit fata de cel ce il aveam in Romania. Ma bucur ca am avut acest privilegiu sa ajung aici dar totodata nu pot uita locurile de unde am plecat. Timpul liber este problema ce ma apasa cel mai tare in prezent si atunci cand beneficiez de acest privilegiu, comunic cu lumea accesand internetul. Inca odata va doresc tuturor ce populati acest micut sat de la poalele Muntilor Fagaras, un an nou plin de bucurii si fara probleme majore de sanatate.

  2. #2 petre
    on Jan 8th, 2012 at 10:56 pm

    mersi Laurentiu pentru urari!!! si Ciusky te pupa si te asteapta la noi sa l buchisezi

  3. #3 petre
    on Jan 8th, 2012 at 11:02 pm

    multumesc pentru urari si lui Cosminoiu,,care dupa cate scrie el aici cred ca s-a mutat in cartier cu perciunatii nostri din Israel :)))

  4. #4 cosmin
    on Jan 9th, 2012 at 12:43 am

    Nu m-am mutat cu ei in cartier dar oricum nu as avea nimic impotriva sa am astfel de vecini.Cand merg la munca, trec prin zona lor si ii vad zilnic. Oricum, sunt niste oameni pasnici.

  5. #5 cosmin
    on Jan 9th, 2012 at 12:47 am

    Laurentiu….plimba ursu’! Ha ha ha!

Leave a Comment

symptoma >