Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Ne face mare plăcere să vă salutăm in numele Asociaţiei Române de Polo

Dupa cum ziceam ieri, redau mai jos, integral, mesajul primit de la acesti domni. Deasemenea d-l Takacs mi-a trimis si cateva poze cu terenuri amenajate in alte tari, precum si cu proiectul pe care il au pentru Sambata de Jos. La sfarsitul articolului atasez si aceste fotografii.

In cazul in care Primaria Voila, Herghelia Sambata, alte institutii publice sau persoane private din zona noastra sunt interesate de o colaborare, va rog sa luati legatura cu d-l Robert Takacs, vice-presedintele federatiei.

Asadar:

“Stimati domni, ne face mare placere sa va salutam in numele Asociatiei Romane de Polo. Salvand monumente istorice cu calitate si cu sportul regilor.

Ne-ar face placere sa construim si sa instalam sediul nostru oficial, “CLUBUL ASOCIATIA ROMANA DE POLO”, in Sambata de Jos.

Pentru proiectul nostru trebuie sa construim: 2 terenuri de polo cu masuri oficiale (iarba-305m x 147m) + teren de practica (225m x 65m) si un teren de nisip (100m x 50m) care ar ocupa aproximativ 12-13 ha.

In principal ne centram pe servicii sportive cu cai, evenimente internationale, TURISM DE INALT NIVEL, clase de polo pentru copii si adulti, servicii hoteliere incluzand restaurantesi si instalarea HIPOTERAPIEI  (http://en.wikipedia.org/wiki/Hippotherapy)  in Romania.

Pe plan comercial in zona istorica (conac) am vrea sa instalam un mic dar exclusivist restaurant gourmet (restaurant de “grill” tipic din Argentina) si o bodega de vinuri nationale si internationale.

Acest tip de sport, POLO, daca e practicat intr-un peisaj spectaculos cu lacuri si paduri poate aduce un nume de prestigiu international orasului. Sportul POLO atrage turisti nationali si internationali si de asemenea poate da o valoare foarte importanta afacerilor imobiliare.

Country Clubs / Resort de Polo si evenimentele de polo internationale si europene sunt de fiecare data mai mari si mai apreciate in Argentina, Anglia, Franta, Spania, Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Croatia,etc.

Ne intereseaza orice teren mare cu un bun acces si multa apa.

IMPORTANT: exista terenuri de polo cu masuri oficiale mai mici (iarba-260m x 140m) cu zona de securitate inclusa. (Atasam variante.)

Viziteaza pagina noastra de web: http://www.romanianpoloassociation.com/

MULTUMIM PENTRU ATENTIE!

Róbert Takács
Vice-president
Romanian Polo Association                                                                                     

BUC 55-55 bis Carol I Blvd., 2nd District
www.romanianpoloassociation.com
info@romanianpoloassociation.com
ready_1_sotogrande-fields-2.jpg

ready_2_sotogrande-fields-3.jpg

ready_3_bmw.jpg

ready_4_sambata-de-jos-polo-club-resort.jpg

3 Comments on “Ne face mare plăcere să vă salutăm in numele Asociaţiei Române de Polo”

  1. #1 Mia Sebesan
    on Nov 14th, 2011 at 6:39 pm

    Eu personal,salut o asemenea initiativa pe plan local si cred ca se impune mai intai o intilnire cu seful asociatiei de polo ,cu Primaria, cu Herghelia si de ce nu cu reprezentantii comunitatii locale pt. ca lumea sa cunoasca concret despre ce este vorba si ce vor sa faca !!!

  2. #2 laurentiu musat
    on Nov 14th, 2011 at 6:54 pm

    Din cate mi-a povestit d-l Takaks, doresc sa contacteze oficial toate aceste autoritati, plus comunitatea locala. Deasemenea colaboreaza cu o casa de avocatura pentru toate aspectele legale. Eu sper din toata inima sa fie un proiect serios si sa se materializeze pentru ca va contribui la dezvoltarea zonei noastre.

  3. #3 Mia Sebesan
    on Nov 22nd, 2011 at 1:16 pm

    Daca e treaba serioasa e ok!! Cred ca vor fi sprijiniti de toata lumea pt.ca tot vrem noi sa dezvoltam turismul in zona si atunci ar fi numai de cistigat ptr.ambele parti!!

Leave a Comment

symptoma >