Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

S-a tras cortina peste Campionatul Mondial de fotbal din Africa…

…în schimb sunt in plină desfăşurare meciurile intre echipele de “Old Boys” din Ţara Făgăraşului.

Şi chiar dacă nu mă prea încadrez eu ca vârstă la Old Boys, prin amabilitatea d-lui Cosmin (care scrie nişte articole foarte interesante pe site-ul Blog de bloc) am avut şi eu onoarea să-i cunosc pe aceşti baieţi extraordinari şi să joc fotbal alături de ei.

Sâmbătă 24 iulie am avut ca oaspeţi la Făgăraş echipa Old Boys din Oraşul Victoria, meci in care am avut plăcuta surpriză să am ca “adversar” un consătean de-al nostru, şi Muşat pe deasupra :)

Nu puteam rata ocazia să pubilc imagini de la eveniment, mai ales că din cei douăzeci şi doi de jucatori din teren, trei eram din Sâmbăta de Jos…   

Aşadar, o poză împreună cu echipa din Victoria:

old_boys_victoria.jpg

2 x Muşat :

old_boys_2x_musat.jpg

…şi Cosmin, in plină acţiune:

old_boys_cosmin1.jpg

O săptămână excelentă vă doresc.

9 Comments on “S-a tras cortina peste Campionatul Mondial de fotbal din Africa…”

  1. #1 cosmin
    on Jul 26th, 2010 at 7:23 pm

    In primul rand vreau sa mentionez ca fotografia unde apar eu este facuta la Sibiu , tot la un meci categoria old-boys.Laurentiu prin miscarile din teren si fizicul mai mult decat impunator se incadreaza perfect in echipa noastra chiar daca nu indeplineste varsta necesara.

  2. #2 laurentiu musat
    on Jul 27th, 2010 at 4:23 pm

    Cosminoi, eu prin miscarile din teren ma aseman cu o gazela, ne-am inteles ? :)

  3. #3 adriana
    on Aug 7th, 2010 at 10:22 am

    ce tareee :))

  4. #4 cosmin
    on Aug 8th, 2010 at 9:04 am

    Tu , prin miscarile tale de gaz…ela , dai o nesiguranta foarte mare echipei deoarece esti mai mereu imprevizibil si din acest motiv esuezi in toate tentativele tale de a marca in poarta adversa ! Ti-am spus mai mereu sa nu mai incerci sa dai gol din foarfeca caci pana la urma te accidentezi ! Cand esti cu mingea la picior , roaga-l pe primul tau adversar care iti iese in cale sa te astepte pana ma suni pe mine ca sa iti comunic ce sa faci…. sa il driblezi sau sa iei mingea si sa o ascunzi sub tricoul de joc dupa care sa alergi de nebun pana in poarta adversa si dupa ce ai trecut de linia portii sa te intorci catre galeria adversa sa le areti degetelul (sti tu care ) iar la final sa plonjezi pe iarba ( inainte sa faci acest lucru gandeste-te cu care parte a corpului vrei sa atingi gazonul caci daca ai uitat cumva sa scoti mingea de sub tricou atunci cineva va trebui sa puna patura pe tine caci altfel sti tu ce se va intampla ) si sa strigi cat te va tinea gura .., Piti nu uita , locul tau nu este in Ghencea ! Ne-am inteles Lawrence ce trebuie sa faci ? Haide , fi barbat si la primul meci la care vei participa alaturi de noi pune in practica sfaturile mele ! Te asteptam cu drag pe Arena Park din Fagaras sa ne demonstrezi calitatile tale !

  5. #5 laurentiu musat
    on Aug 9th, 2010 at 3:00 pm

    Deja ce zice Cosminoi aici sună a invidie, invisie datorată faptului ca eu fiind cu 10 ani mai tânăr, reprezint viitorul echipei :) :) :)

  6. #6 Cosmin
    on Aug 11th, 2010 at 11:45 am

    La cat de des te prezinti la meciurile si antrenamentele echipei ,cu siguranta o sa am emotii ca imi vei lua locul.

  7. #7 Cosmin
    on Aug 12th, 2010 at 6:20 pm

    Astazi este ziua taticutului lui Laurentiu. La multi ani LIVIU !

  8. #8 Aurora Vija
    on Aug 12th, 2010 at 8:23 pm

    La multi ani finu’ Liviu !!!!!

  9. #9 Gabriela
    on Aug 15th, 2010 at 3:53 pm

    LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR CARE ISI SARBATORESC ZIUA NUMELUI!

Leave a Comment

symptoma >