Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Noul Han Brâncovenesc-proiect

“Acesta este proiectul pentru noul Han Brancovenesc. In prima faza doar fatada stradala. Cred eu ca va fi un loc bun de intalniri in continuare. Va tinem la curent cu noutati. Cu stima, Sorin Florea”

han_proiect_oct_2014.jpg

4 Comments on “Noul Han Brâncovenesc-proiect”

  1. #1 dumitrescu
    on Oct 20th, 2014 at 5:43 pm

    Salut Sorine!Ma bucur ca cineva si-a luat inima in dinti si s-a inhamat la o asa investitie si iti urez mult succes!Sper sa fiu pe lista cand inaugurezi!

  2. #2 sorin b
    on Oct 20th, 2014 at 8:51 pm

    bravo Sorin, trebuia de mult ca cineva sa se gandeasca la asa ceva, ma bucur mult ca esti tu. Majoritatea dintre cei din generatia noastra avem amintiri faine de acolo, asa ca bafta cu lucrarile!

  3. #3 cosmin
    on Oct 21st, 2014 at 1:19 pm

    Lasand la o parte toate amintirile sambetenilor vis a vis de vechiul han, eu ma bucur ca cineva a luat cea mai inteleapta hotarare de-a pune la pamant acest focar de infectie asezat intr-o pozitie centrala a satului. Laurentiu …iti aduci aminte ca noi am vizitat interiorul hanului si ar fi trebuit sa postezi niste imagini de atunci pentru ca nostalgicii(o parte dintre ei), sa nu mai regrete ca s-a distrus aceasta cladire. Ar trebui felicitat noul proprietar caci totusi din punctul meu de vedere, este o investitie riscanta dar nu este treaba mea sa dezbat aceasta problema. Domnule Sorin…acum incepe adevarata batalie caci nu va fi usor sa te lupti cu sistemul si chiar daca vei reusi, se va gasi o baba pe la coltz de ulitza sa te arate cu degetul. Iti urez succes in aceasta afacere si atunci cand voi vizita meleagurile sambetene, sa descopar o cladire inconparabil mai frumoasa decat ruina ce domina asa cum spuneam, zona centrala a satului.

  4. #4 laurentiu musat
    on Oct 21st, 2014 at 1:48 pm

    Ai dreptate, Cosmin, si n-am uitat de pozele facute prin han in 2011 cand deja totul era in paragina. Vor veni si acele imagini aici, cat de curand…

Leave a Comment

symptoma >