Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Din tren

Hotaru’ simbetii văzut dintr-un “rapid” într-o dimineață de septembrie. Filmarea începe undeva prin Olteț și se termină în Voila. La minutul 2:18 se observă râul de la noi din sat iar la 3:54 podul peste Olt din Voila (curcubeul).  

Coloana sonoră: Compact-Trenul pierdut.

8 Comments on “Din tren”

  1. #1 cosmin
    on Sep 17th, 2012 at 2:53 am

    Data viitoare poate ai inspiratia sa filmezi si pe partea dreapta a directiei de deplasare. Daca faceai acest lucru prima data, cu siguranta il puteam zari pe tatal meu cum culegea picioicile din gradina personala. Cred ca hotarul dintre Sambata de Jos si Voila ajunsesem sa-l cunosc ca-n palma deoarece aproape zilnic il vizitam. Imi aduc aminte ca iarna, atunci cand ningea, faceam o carare pe care circulam doar eu caci nimeni nu se mai incumeta sa faca acest lucru. Ce vremuri faine! Nu imi placea cand trebuia sa trec pe langa Paraul Voila dupa ce avea loc celebrul targ de animale caci, toata zona era intesata de mizerii. Ii salut cu aceasta ocazie pe Nelu Vaja, Bubu cu Sorin Suteu si nu in ultimul rand pe Nicusor a lui Moisica caci din cand in cand, ma mai pescuiau de pe drum, usurandu-mi inceputul sau sfarsitul zilei de munca. Te felicit si pe tine Laurentiu pentru ideea realizarii acestui filmulet dar…intre noi, sa nu mai stie nimeni, iti rup urechile daca mai postezi astfel de chestii care ma rascolesc! Capito?

  2. #2 Seba
    on Sep 30th, 2012 at 1:21 pm

    Mersi Lau
    Faine amintiri am avut pe ruta trenului asta pe vremea cand mergeam la Sibiu.

  3. #3 Adriana
    on Oct 18th, 2012 at 12:04 am

    BIG LIKE !
    :)

  4. #4 cosmin
    on Nov 1st, 2012 at 2:52 pm

    La multi ani pentru cea mai harnica bunica din Sambata de Jos…Rodica Suteu. De la Chicago iti transmitem cele mai calde si sincere urari Cosmin. Simona si Victor. Stiu ca pe 2 noiembrie este ziua ta de nastere dar am vrut sa fiu primul care iti ureaza la multi ani…chiar daca sunt cel mai departe. Maine dimineata cand bei cafea cu Bubu, sa imi pui si mie intr-o canitza.

  5. #5 laurentiu musat
    on Nov 2nd, 2012 at 10:20 am

    La Multi Ani, tusa Rodica, si numai ganduri bune ! O bila alba pentru Cosminoi, atent ca intotdeauna !

  6. #6 Aurora V.
    on Nov 2nd, 2012 at 8:12 pm

    La multi ani fina Rodica!
    La multi ani Mihaela!

  7. #7 cosmin
    on Nov 30th, 2012 at 1:33 pm

    La multi ani Andrei Rosca!

  8. #8 cosmin
    on Dec 1st, 2012 at 1:02 pm

    La multi ani Romania!

Leave a Comment

symptoma >