Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Poftă bună !

rahat-cu-portocale1.JPG

Conform ultimelor ştiri de acasă, am ratat şansa de a avea primar de la noi din sat. Dacă cifra e exactă, 41 de ciumpalaci s-au prezentat duminica la vot cu unicul scop: să moară capra vecinului.

Habar n-am cine sunt cei 41 de simbeteni, probabil cei de acasă ştiu mai bine. Dar prin votul lor, toţi aceşti 41 n-au facut decât sa mănânce ce-i aici în poză pe cutie, şi fară portocale. Au dat un vot de rahat, şi s-au ales exact cu ce au votat.

Le dorim poftă bună in următorii 4 ani, şi cu dedicaţie de la mine, un polonic mare de tot, să nu se chinuie cu linguriţa.

12 Comments on “Poftă bună !”

  1. #1 Turbo (a.k.a. Marius)
    on Jun 19th, 2008 at 3:15 pm

    Cu pololonicul Lau? eu le-as da cu bascula… cip cirip….
    Mare dezamagire, oameni ai satului nu sunt in stare sa lupte ptr. satul lor … Eu cam am idee cine a votat impotriva, nu sunt sigur despre toti.. dar cam 50% i-as banui, si mai am asa o banuiala, despre instigatorul la vot impotriva.. defapt sunt 2 instigatori, un “puscarias” si un “pierde vara”. Chiar daca suna ca o instigare la violenta, eu le-as rupe cate un picior la toti… ca sa isi aduca aminte de acea zi cat or trai ei.. aaaa mai bine… am alta idee malefica.. le-as face un semn cu mistria in frunte.. ca atunci cand se uita in oglinda sa il vada.. si sa fie marcati pe viatza… (mama ce plin de ideei sunt, si toate sunt malefice).. oricum.. nu vreau sa ma lansez la injuraturi, ptr ca nu e frumos sa priganesc pagina Sambetei de Jos.. dar am atatea in minte acuma, la adresa celor 41… nici nu isi imagineaza..
    Ei nu o sa fie prea mult afectati de aceste cuvinte… ptr ca lor pur si simplu NU LE PASA, dar pot sa ii asigur ca nu vor mai fi salutati de mine pe strada, DELOC!! rade-va-r boma atomica de pe fata pamantului!!!!

  2. #2 Magda
    on Jun 19th, 2008 at 3:17 pm

    Daca se va face canalizare in Sambata imi doresc ca in fata casei fiecarui sambetean care a votat cu mascota comunei Voila sa se sparga si sa curga tot rahatul de pe teava. Vor vedea ca au dat cu batu’n balta, dar nu vor mai putea face nimic.

  3. #3 laurentiu musat
    on Jun 19th, 2008 at 3:26 pm

    Turbo si Magda sunt pusi pe treaba ! Oameni de baza !

  4. #4 Turbo (a.k.a. Marius)
    on Jun 19th, 2008 at 3:45 pm

    Magda, tu crezi ca fara primar din Sambata o sa fie vreodata canalizare in sat?? Nu o sa fie.. iti spun eu.. ptr dobitocul ala care e acuma primar o sa se razbune pe satul nostru, ce i-as infige o sulitza acolo unde stiu eu.. Dar cel mai bine, stiu eu o faza.. cu drojdia.. v-am spus ca sunt plin de idei malefice.. vedea-ia-s carind rahatu’ cu roaba la 40 grade celsius… aaaa, si inca o chestie…. cine stiu eu (si cativa dintre voi ;) ).. sa nu isi scoata cauciucul in strada!!!!

  5. #5 laurentiu musat
    on Jun 19th, 2008 at 3:53 pm

    habar n-am daca actualul primar e dobitoc sau nu, dar nu prea are pentru ce sa se razbune pe satul nostru, din moment ce a iesit primar cu voturile de aici ! Ar trebui chiar sa zica mersi, daca nu a zis deja dinainte de alegeri !

  6. #6 horatiu
    on Jun 19th, 2008 at 4:50 pm

    Eu cred ca trebuie sunat agentul secret MANA sa vedem ce facem cu cauciucu!!

  7. #7 horatiu
    on Jun 19th, 2008 at 4:51 pm

    offffffff ca acum nu mai e secret. Scuze ….

  8. #8 horatiu
    on Jun 19th, 2008 at 4:54 pm

    Cum zice Laurentiu…”ce sa zic…oameni de rahat, vot de rahat, rezultat de rahat !” ……..rahat de rahat!!!

  9. #9 carmen florea
    on Jun 20th, 2008 at 10:15 pm

    sa le fie rusine celor care au votat impotriva,oameni de rahat la fel si voturile lor

  10. #10 Gabi
    on Jun 21st, 2008 at 12:21 am

    ‘mama lor…

  11. #11 Gabi
    on Jun 26th, 2008 at 11:21 pm

    Samsing els?

  12. #12 laurentiu musat
    on Jun 27th, 2008 at 12:31 am

    gabi. my dear friend. ce vezi tu ca scrie pe cutia din poza de mai sus ? cam asta e samsing else ! 100 de milioane = un vot = 4 ani de domnie ! ca pe vremea fanariotilor: dai banu’, domnesti !

Leave a Comment

symptoma >