Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Herghelia Sâmbăta in reclama Volksbank

“273 de locuri pe care trebuie sa le vezi inainte sa pleci din Romania” este o comunitate virtuala creata de Magda Savuica si preluata de Volksbank pentru campania lor publicitara. Printre cele 273 de locuri regasim si Herghelia de la noi din sat:

Foarte frumos si motto-ul de pe “273″: 

Daca poporul meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, si va cauta Faţa Mea şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi-i voi tămădui ţara.” 2 Cronici 7:14

Toate cele bune ! 

herghelia_reclama.jpg

7 Comments on “Herghelia Sâmbăta in reclama Volksbank”

  1. #1 cosmin
    on Jul 17th, 2012 at 2:19 pm

    Uffaaa, credeam ca ai vrut sa vi la mine Laurentiule…pe jos, fara sa ma anunti caci ai disparut din mediul on line de ceva vreme. Sa nu cumva sa apari prin zona fara sa stiu caci trebuie sa pun de paine si dureaza trei ore pana se coace, trebuie sa cumpar carne si condimente sa prepar niste mititei, trebuie sa dau o fuga la “bolta” sa iau Murfaltar, trebuie sa vorbesc cu aia de la Avicola sa taie vreo zece gaini, trebuie sa le spun mexicanilor sa pregateasca o roaba de picioici….mai trebuie ceva, a… am uitat, trebuie sa-i spun lu’ vecinu’ ca a sosit vremea sa se care de acasa ca ma dispera findca mereu sta prin jurul casei si nu pot sa organizez vreun dezmat( iti mai aduci aminte de iarna cand am vrut sa mergem la bal in Sasciori), si la final…tot am mai uitat ceva, trebuie sa mai cumpar o undita sa dam la peste, poate prinzi vreo sirena din lacul de langa casa unde locuiesc…asa sa se mai linisteasca ….vremurile. Vezi ca de la un timp, nu mai poti alege caci asa am patit si eu dar am avut mana buna…din fericire!
    Sa povestim putin si despre articolul de astazi; este foarte bine ca sambetenii se pot mandri cu aceasta herghelie si lucrurile par a evolua intr-o directie buna, mai ales ca s-au produs cateva schimbari in ultima vreme, legate de acest asezamant.

  2. #2 laurentiu musat
    on Jul 20th, 2012 at 6:55 pm

    Sa raspundem pe rand vecinului de blog, fost de bloc, si actual in Sambata de Jos prin reprezentanti:
    - din cand in cand dispar din mediul online, fiind foarte ocupat in cel offline. Din pacate nu putem fi in ambele simultan.
    - cand am vrut sa mergem la bal in Sasciori era un frig afara de cred ca nici ursul polar nu ar fi rezistat. Ce sa mai zicem de batrana dacie care nu a pornit nici impinsa, nici trasa, nici rugata nici descantata. Deci mai usor cu balurile in Sasciori la -28 Celsius, cat a fost atunci.
    - asta cu “de la o vreme nu mai poti alege” e doar un mit. Pana pot urca scarile pot si alege :)))
    - si legat de Magda Savuica si frumusetile, te invit sa vizionezi un clip realizat de prietenii bunului meu amic Badea Mircea:
    http://www.youtube.com/watch?v=TJU2IcOIvpo

    Bum-si-clac-clac !

  3. #3 cosmin
    on Jul 20th, 2012 at 8:06 pm

    Ok, mai glumim…mai povestim dar toate pana la…prietenul tau, Mircea Badea! Stiu ca ai vrut sa ma intepi asa..mai voalat dar nu am sa iti fac pe plac si cu riscul sa nu vizionez acest videoclip, nu voi accesa linkul pentru ca daca ii zaresc doar fata antenistului, ma indispun atat de tare incat imi iau familia si plec in vacanta. Chiar nu am nevoie acum de-o cheltuiala asa ca daca mai ai ceva legat de herghelie care sa nu se lege de baietelul lui Felix, cu siguranta voi urmari.
    Da-mi voie sa am si eu preferintele mele.

  4. #4 ioan vija
    on Jul 30th, 2012 at 9:53 am

    Tin sa-i salut pe toti “SAMBETENII DE PRETUTINDENI”,acum la un an de la prima sarbatoare a satului nostru, sub aceasta titulatura urandu-le totodata un, din suflet, “LA MULTI ANI FERICITI”si tot ce poate fi mai bun pe lume.Deasemenea,le urez o vacanta placuta tuturor celor care au revenit sau vor reveni in aceasta perioada la obarsie. Nelu Vija

  5. #5 laurentiu musat
    on Jul 30th, 2012 at 10:42 am

    La Multi Ani, o vara frumoasa pentru toti sambetenii, si “cele bune sa se-adune”. Iar cand zic “cele bune” ma gandesc inclusiv la evenimentul nostru “Sarbatoarea sambetenilor de pretutindeni” inceput acum un an si care sper din suflet sa ajunga la multe si frumoase editii realizate cu suflet si cu haina de sarbatoare, cum a fost cazul si la prima editie, in 2011 !

  6. #6 anamaria...
    on Mar 1st, 2013 at 10:21 am

    sper ca aceasta sarbatoare ca sa se mai faca in satul nostru ca este foarte frumoasa si asa sper sa fie mult mai cunoscut satul nostru nu numai pt herghelie si pt alte activitati

  7. #7 anamaria...timofte
    on Mar 1st, 2013 at 10:22 am

    in acest moment asta doresc dar nu numai

Leave a Comment

symptoma >