Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Amintiri cu o familie Grozavă

Pentru că am petrecut multe momente frumoase impreună și duminică a fost ziua lui Bunicu’ Ilie iar Cosmin i-a transmis ”La Mulți Ani” atât la el pe blog cât și aici pe sambata-de-jos.ro, m-am gândit să le fac o mică surpriză atât Grozavilor de peste ocean cât și celor de acasă.

Pozele sunt de acum câțiva ani, când am ieșit împreună la un grătar la Sâmbăta de Sus. 

sambata_de_jos_grozavii_1.jpg

sambata_de_jos_grozavii_2.jpg

Un cetățean cu posibilități financiare limitate, neavând bani de benzină, s-a hotărât să facă o plimbare până la Sâmbăta în acea zi frumoasă de primăvară  cu ce mai avea și el prin garaj.

sambata_de_jos_grozavii_3_elicopter.jpg

Cosmin, ți-e dor de Gigel ? Să știi ca și lui de tine :-)

sambata_de_jos_grozavii_4_gigel.jpg

La Multi Ani și un gând bun pentru bunicu’ Ilie ! 

8 Comments on “Amintiri cu o familie Grozavă”

  1. #1 cosmin
    on May 7th, 2012 at 12:44 pm

    Multumesc Laurentiu, mi-ai facut o surpriza nemaipomenita. Of, cum trec anii …parca zboara! Vorbeam cu tatal meu ieri la telefon si parca nu imi venea sa cred ca se apropie anul de cand nu l-am mai vazut. I-am transmis un gand bun dar parca il simteam ca avea un of pentru ca nu eram alaturi de el si fizic. Daca am face im viata numai ce ne place..ce bine ar fi!

  2. #2 laurentiu musat
    on May 7th, 2012 at 12:49 pm

    Trec anii in zbor. Daca iti vine sa crezi, de cand am facut pozele astea au trecut sapte ani. Era in 2005 si tu erai proaspat insuratel :)))

  3. #3 mioara guseila
    on May 7th, 2012 at 4:51 pm

    Ce frumos din partea ta ,Laurentiu ,sa-i faci asa o surpriza frumoasa lui Cosmin.
    Sa nu uitam baieti de unde am plecat,din satucul nostru ala mic si frumos,plin de amintiri.Pe 14 Mai e ziua si lui tata Ghita,o sa implineasca 80 de ani.Cosmin,La Multi Ani ptr tatal tau,sa fie sanatos si fericit.De-abia astept sa mergem acasa,si tu Laurentiu sa nu uiti ca si noi ne gindim la tine.

  4. #4 laurentiu musat
    on May 7th, 2012 at 5:03 pm

    Unchiu’ Stanciu la 80 de ani arata ca la 40. II spunem de pe acum La Multi Ani si multa sanatate. Plus ca mi-a promis inca de anu’ trecut ca va conduce moticicleta mea, fie si asa un pic, pentru o sedinta foto. Anu’ asta trebuie sa ne tinem de cuvant, mai ales ca unchiu’ are inclusiv permis categoria “A” :)

  5. #5 mirela
    on May 7th, 2012 at 9:20 pm

    La multi ani si din partea noastra! numai bine va dorim la toti!

  6. #6 cosmin
    on May 8th, 2012 at 3:26 am

    Va multumesc tuturor si ma bucur din suflet pentru cuvintele frumoase pe care le-ati dedicat tatalui meu.
    Sper ca daca ma voi hotari vreodata sa ma intorc in Romania, sa mai gasesc un petec de pamant la Sambata de Jos unde sa-mi construiesc o locuinta. Este minunat acest sat si cu siguranta nu voi uita niciodata ca de aici am plecat in lume.
    Imi place traditia si satul romanesc si nu mai vreau …viata de bloc caci este urata.
    La tara oamenii sunt simpli si cu suflet mare.
    Voi incepe un serial pe blogul meu despre Tara Fagarasului pe care va invit sa-l urmariti si voi daca doriti.
    Si nu in ultimul rand, un calduros la multi ani pentru “tata Ghita Stanciu”!

  7. #7 Daria
    on May 8th, 2012 at 7:11 am

    Cosminoi, cand te decizi sa te intorci acasa la Sambata eu zic ca sigur gasesti un petec de teren sa construiesti pe el. Plus ca la finisaje, tavan fals, etc, te mai ajutam si noi :-)

  8. #8 cosmin
    on May 9th, 2012 at 3:20 am

    Oaaao ce bine suna! Daca tot va oferiti sa ma ajutati atunci imi trebuie un om la…betoniera! Ce zici Laurentiu, te tenteaza? Ofer trei mese si o galeata de ciment la plecare in fiecare zi…in loc de tigari asa cum se obisnuieste in perioada campaniei agricole de toamna. Pentru ca tu esti baiat finut si nu fumezi, nu iti dau nici ciment. M-am gandit sa te plimb gratis cu masina oriunde vrei cand veniti la mine. Poti sa-l intrebi pe Grecu daca nu ai incredere sa te urci cu mine in masina. el nu a avut teama.

Leave a Comment

symptoma >