Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

“Noi seara nu mancam” vs. “Fernando de la Caransebes”

Pe sistemul “ce-am fost si ce-am ajuns”, faceti o comparatie intre geniul Tamarei Bucuiceanu, calitatea glumelor din acele vremuri si nivelul de canal la care au ajuns in zilele noastre emisiunile de umor. Si, colac peste pupaza, Bendeac face o audienta de rupe malu’ (din pacate). Ar merita si acest ”umorist” sa primeasca titulatura de “distrugator de generatii”, la fel cum pe merit a primit-o colegul sau de trust, Dan Capatos. 

Dar mai bine sa privim, sa comparam si sa tragem fiecare concluzii. 

Si Bendeac al nostru:

S’auzim de bine !

10 Comments on ““Noi seara nu mancam” vs. “Fernando de la Caransebes””

  1. #1 Felicia Mandrea, Harvard University
    on Mar 22nd, 2012 at 11:50 pm

    De cateva ori am avut placerea sa asist, live, la spectacolele Tamarei Buciuceanu de la Teatrul National din Bucuresti cand m-am aflat in vizita aici. Ce sa mai zic ca am si ascultat la radio si vizionat la TV multe programe de teatru in care figura Tamara Buciuceanu. Umorul ei de un rafinament cu totul si cu totul superior nici nu se poate compara cu mitocaniile grotesti ale unor mitocani gen Bendeac sau Capatos, etc; CERUL NU SE POATE COMPARA CU IADUL!

  2. #2 laurentiu musat
    on Mar 22nd, 2012 at 11:54 pm

    Felicia, sunt 100 % de acord !

  3. #3 Adriana
    on Mar 23rd, 2012 at 11:17 am

    Eu o sa iti spun cateva cuvinte scurte si la subiect-ii urasc pe trasnitii si tot ce tine de ei mai ales in puii mei pe Fernando si urasc ca televiziunea ne baga pe gat tot felul de emisiuni tampite…hai ca deviez la alt subiect si la alti nervi :D

  4. #4 laurentiu musat
    on Mar 23rd, 2012 at 11:24 am

    Ai dreptate, Adriana. Cred ca o posibila solutie ar fi sa ne dezabonam de la cablu tv, sa vindem televizoarele si sa ne informam doar in chestiunile esentiale, de la radio si de pe internet. Si nu e o gluma.

  5. #5 Adriana
    on Mar 23rd, 2012 at 1:10 pm

    Iti dai seama daca am face toate astea ce bogati am fi si nu doar material de pe urma televizoarelor vandute dar si mintal !?

  6. #6 dana vija
    on Mar 28th, 2012 at 9:26 am

    LAURENTIU?????!!!!! nu mai da de lucru la lume,revino in Simbata de jos unde primavara bate la usa,nuscelele au inflorit in ciutarie si simbetenii sunt asteptati sa intampine Sarbatorile de Pasti. Bucura sufletele cititorilor cu amintiri placute a celor ce au copilarit in minunatul nostru sat .

  7. #7 laurentiu musat
    on Mar 28th, 2012 at 9:32 am

    Bine zis, Dana. Sper sa ajung pe acasa in weekend si sa fac niste poze frumoase la nuscelele din ciutarie.

  8. #8 cosmin
    on Mar 28th, 2012 at 2:10 pm

    Hi, hi, hi! Laurentiule am fost in ciutarie ieri si am facut niste poze cu nuscelele. Daca vrei iti trimit si tie cateva sa le pui pe blog. Cand ma intorc de la munca am sa postez doi, trei imagini si pe blogul meu. Iti livrez gratis marfa caci esti prietenul meu. In alta ordine de idei, poate inchizi robinetul cu zapada pe blogurile noastre caci a venit primavara. Te salut Dana si iti doresc numai zile senine tie si familiei tale.

  9. #9 laurentiu musat
    on Mar 28th, 2012 at 2:21 pm

    Cel mai Grozav blogger: promit (daca nu uit), sa inchid zapada si la tine si la mine in seara asta cand ajung acasa, ca de la lucru e mai greu. Si poate apucam sa povestim la un tel. sa-ti zic cum e cu factura la abonamentul de hosting-romtelecom. Daca mi-ai lasat offline pe mess sa stii ca nu pot sa intru de pe laptopul de serviciu deci nu am citit nimic. Scrie-mi un mail pe “lawrence986007@yahoo.com”, ca acolo primesc. Si daca imi lasi un nr. de tel. sun eu.

  10. #10 cosmin
    on Mar 28th, 2012 at 3:44 pm

    Vezi ca ti-am scris pe e-mail.

Leave a Comment

symptoma >