Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Când penibilul nu are limite

De obicei nu public bãlãrii aici insã azi fac o exceptie. Cu precizarea cã domnisoara din filmare nu e vreo needucata ci e chiar actrita, plecata de pe la noi si ajunsa in USA. De cateva zile vuieste internetul de al sau “this is my life” si mai ales de parodiile pe care le fac oamenii filmandu-se pe acasa, care cu camerele video sau cu telefoanele din dotare. E destul sa scrieti pe YouTube “Maria Dinulescu this is my life” si veti gasi zeci de asemenea filmari la misto, din care poate va invata si miss Dinulescu una / alta.

Asadar, “this is my life”, serioasã, cu Maria noastrã:

Si “this is my life”, parodia realizata de Cosmin Tudoran, solistul de la Cassa Loco:

Iar daca ati crezut ca maximul stupiditatii pe Planeta a fost atins cu “this is my life”, va dau o veste proasta: v-ati inselat. Apogeul cocalarelii, tatal manelistilor de pe Terra, maestrul taranului din Spania cu Audi aseiz (dar vai ce Audi, clima bizonica, volan in piele si toate cele’…),  profesorul taranului cu Maseratti, doamnelor si domnilior: VASILE TINTAS:

S-auzim de bine :)))

28 Comments on “Când penibilul nu are limite”

  1. #1 Nico
    on Feb 23rd, 2012 at 11:51 pm

    :))))))))) Am ajuns la videoclipul lui Tudoran si mi-au dat lacrimile de atata ras! :))) Mi-e groaza de cel de-al treilea! :))

  2. #2 laurentiu musat
    on Feb 23rd, 2012 at 11:56 pm

    Al treilea e lovitura fatala :)))

  3. #3 Horatiu
    on Feb 24th, 2012 at 12:19 am

    20 de minute???..Ma opresc la “cum spunem noi floauărul, șoauărul “…

  4. #4 Nico
    on Feb 24th, 2012 at 12:24 am

    O_O Tine-ma ,Doamne! S-a stricat lumea la cap ! Tv-u’ ( cel mai mare dă pă market) îi baza şi ston(e)u’ din granit dă pi jos! Varsta fetei,prea putin! Oh,wait! O fi făst tracu’ di şcenă di vină !

  5. #5 laurentiu musat
    on Feb 24th, 2012 at 12:49 am

    O zis ca are doi caini: unul e german shepherd si al doilea e mai mic :))))))

  6. #6 cosmin
    on Feb 24th, 2012 at 1:36 am

    Mai Laurentiu…imi dai de gandit! Ma gandesc serios sa nu mai colaboram sau mai bine zis sa nu mai urcam pe scena caci am descoperit cateva asemanari intre ce ai prezentat tu aici pe blog si rolurile pe care le-am interpretat noi.

  7. #7 laurentiu musat
    on Feb 24th, 2012 at 1:47 am

    Stai ca nu am inteles prea bine. Zici de rolurile cand am plantat piersicii in gradina in Sambata ? Pai ce treaba are una cu alta ? Sau te referi la altceva si imi scapa mie ideea ???

  8. #8 cosmin
    on Feb 24th, 2012 at 2:58 am

    Pai asa in general….daca lumea vizioneaza vidioclipurile noastre, poate ne introduce si pe noi pe lista cu Dinuleasca, ala cu Maseratti si altii. Era doar o presupunere! Am si eu o dilema, ai schimbat fusul orar caci la ora cand ai scris comentariul trebuia sa faci nani!

  9. #9 cosmin
    on Feb 24th, 2012 at 3:04 am

    Am glumit….chiar nu-mi pasa ce se spune! Oricum va fi greu sa continuam serialul nostru. Eu tocmai m-am apucat sa construiesc un om de zapada acum spre sfarsitul iernii dar se pare ca am niste oratanii prin stomac caci am savurat doua beri si cred ca broastele si-au facut trambulina si s-ar una dupa alta…in bazinul crapelnitei! Gata, am renuntat deoarece au trecut la inot sincron si ma duc sa devin imparat pentru cinci minute…adica sa urc pe tron!

  10. #10 laurentiu musat
    on Feb 24th, 2012 at 9:56 am

    Cosmin, noi daca o sa ne filmam vreodata si o sa fim penibli, avem o scuza. O sa zicem ca e parodie dupa Dinuleasca sau dupa Tintas Vasile. Sau dupa altii 99 de penibili dinaintea noastra. Deci cu curaj inainte :)

  11. #11 Ale
    on Feb 24th, 2012 at 11:06 am

    Aoleu.. ori eu nu mai stiu engleza ori domnisoara are some problems..si mai face si cursuri…hmmm

  12. #12 laurentiu musat
    on Feb 24th, 2012 at 1:04 pm

    Ale, ce mai contează că dă rateuri cu engleza, atât timp cât e “bună” la filozofie despre viață si natura îi dă acolo mult mult beton. Eu cred că e beton natural :)))

  13. #13 adriana
    on Feb 24th, 2012 at 1:06 pm

    hahahahahahah =)))))))

  14. #14 Ale
    on Feb 24th, 2012 at 1:08 pm

    Cel mai bun dă pă market..hahaha..da’ să stii că ai dreptate, asa gândeste majoritatea în ziua de azi. Mă întreb unde o să ajungem?!

  15. #15 Daria
    on Feb 26th, 2012 at 12:49 am

    Cosmin, dacã filmati tu si Lau scenete, sigur nu vor fi penibile. Voi sunteti speciali ;)

  16. #16 cosmin
    on Feb 26th, 2012 at 8:45 am

    Multumim Daria pentru aprecieri. Cred ca deja ai vizionat cateva filmulete!

  17. #17 cosmin
    on Mar 1st, 2012 at 9:12 pm

    Un gand bun si un martisor din partea mea…tuturor reprezentantelor sexului frumos care viziteaza acest blog!

  18. #18 laurentiu musat
    on Mar 2nd, 2012 at 10:30 am

    Un gand bun si o primavara frumoasa si pentru blondina ta, Grozavule.

  19. #19 Daria
    on Mar 3rd, 2012 at 1:26 am

    Multumim, Cosmin !

  20. #20 cosmin
    on Mar 8th, 2012 at 5:10 am

    O minunata zi va doresc sa petreceti si un calduros la multi ani tuturor persoanelor de sex feminin din Sambata de Jos si de pretutindeni, cu ocazia zilei de 8 Martie!

  21. #21 Felicia Mandrea, Harvard University
    on Mar 18th, 2012 at 1:56 am

    Ce flecareala, cu totul si cu totul de prost gust, ungentlemanlike- ca sa barfesti o femeie pe blog –mai ales IN PUBLIC, deoarece UN BLOG ESTE TOTUSI PUBLIC DOMAIN, chiar daca femeia asta nesabuita, Maria Dinulescu, inca nu realizeaza, cand ea a facut prostia sa-si publice pe blogul ei asemenea postari de prost gust cu intimitati pe care ar fi fost mai inteleapta sa si le pastreze in privat sau in anonimitate.

  22. #22 Felicia Mandrea, Harvard University
    on Mar 18th, 2012 at 2:02 am

    To Maria Dinulescu

    I wish you the best life has to offer you here un USA. Continue to have fun, but do it more circumspectly. Most of all, IF YOU ARE INDEED A GREAT ARTIST, you should have known the importance of leaving aside some portion of mysteryfor your fans/audience, instead of just emptying yourself outward in such an unelegant, unartistic manner.

    Sincerely

    FM

  23. #23 laurentiu musat
    on Mar 19th, 2012 at 8:31 am

    Felicia, bun sfatul pentru Maria Dinulescu. Si eu nu am bârfit-o absolut deloc. Doar am preluat filmulețul ei in care inoată atât de suav. Plus ca Maria e frumoasa si desteapta deci imi place mult despre ea. This is my life ;)

  24. #24 Felicia Mandrea, Harvard University
    on Mar 19th, 2012 at 6:14 pm

    Acum vrei sa o intorci ca la Ploiesti. Dar cu comentariile tale derogatorii din aceasta postare cum ramane? Oricum o dai, tot a iesit o flecareala sau barfa critica. Sau mai rau, cam miroase a INVIDIE de gen “capra vecinului”

  25. #25 Maria Dinulescu
    on Mar 20th, 2012 at 10:24 pm

    Dar Felicia, de ce spui ca sunt o capra ? Si de ce spui ca ma dezbrac intr-o maniera neeleganta si neartistica ? Eu sunt chiar delicata, si consider ca am forme apetisante, asa ca am zis ca e mai bine sa ma vada toti admiratorii de acasa. Deci sa stie toata lumea ca Maria Dinulescu nu e o capra cum zice Felicia. Eu ma scald in piscina de la Intercontinental Hotel pentru ca this is my life ! Si cu asta basta !

  26. #26 Felicia Mandrea, Harvard University
    on Mar 20th, 2012 at 10:58 pm

    Inainte de a ma intoarce la Harvard Univ., si eu am avut o cariera artistica internationala ca performer de opera si muzica clasica. Si am performat tocmai AICI PRIN ORASELE AMERICII (si cat de greu este sa patrunzi in arta in special aici in USA, unde multi consacrati din Europa nu ajung niciodata sa cante pe scenele americane ) DUPA CE M-AM CONSACRAT LA AMERICAN OPERA CENTER AFILIATA CU FAIMOASA JUILLIARD MUSIC SCHOOL SI METROPOLITAN YOUNG ARTIST PERFORMING CENTER.(ce sa mai supun si de alte spectacole pe care le-am avut in tarileEuropene)

    Maria, nu te supara ca imi permit sa-ti dau sfaturi despre maiestrie artistica, dar videoclipurile tale atat de personal NU TREBUIESC DELOC PUSE PE DOMENIUL PUBLIC!! Ar fi fost mai intelept sa le postezi pe o retea de social media cu acces MULT MAI RESTRANS- ADICA NUMAI PENTRU PRIETENII TAI INTIMI. nicidecum pentru PUBLICUL PE LARG. Dai impresia de femeie usuratica, NICIDECUM DE ARTISTA CARE TE PRETINZI CA ESTI DAR DOVEDESTI PRIN ACTIUNILE TALE, MAI ALES CELE PUBLICE, CA NU ESTI. (Ca si o alta nesabuita ca ANGELINA JOLIE, –LA CARE MULTI NU SE ASTEMPAU SI NU MA ASTEPTAM NICI CHIAR EU, NICI CHIAR FASHION POLICE CARE I-A SANCTIONAT VESTIMENTATIA DE PROST GUST– ; ca Angelina Jolie, care, recent si-a dezgolit bulanul in public intr-un mod cu totul si cu totul grotesc ARATANDUSI MAI DEGRABA DISPERAREA DECAT SOFISTICAREA ARTISTICA LA Ceremoniile OSCAR), vad ca si replica ta aduce dovada in plus ca nu ai atins nivelul maiestriei artistice nici pe departe; NU AI INTELES INCA CONCEPTULCA, “LESS IS MORE!”

  27. #27 Maria Dinulescu
    on Mar 21st, 2012 at 12:41 am

    Felicia, respect pentru cariera ta artistica. Dar bulanul meu nu e grotesc ! Asta e diferenta dintre mine si Angelina Jolie. Eu sunt mai frumoasa decat ea !

  28. #28 Felicia Mandrea, Harvard University
    on Mar 22nd, 2012 at 11:23 pm

    Maria, you either OBSTINATELY refuse to understand (obviously due to your ego issues: nobody likes to admit they make mistakes or are in the wrong), or perhaps you just don’t get it !! But to me, it is clear YOUR REPLY SHOWS ME that YOU JUST DON’T GET IT!! You need to realize that if you want influential people/ POTENTIAL EMPLOYERS TO TAKE YOU SERIOUSLY AS A PROFESSIONAL AND NOT AS A PROSTITUTE(everyone disrespects and treat with contempt), EVEN IN SHOWBUSINESS, LEWDNESS AND VULGARITY JUST DON’T PAY OFF, ESPECIALLY FOR THE LONG TERM, (although they may attract some form of negative attention for the moment, BUT USUALLY PEOPLE (with very few exceptions), INCLUDING ONES SUCH AS YOURSELF, WILL NEVER MAKE A GOOD CAREER IN THE LONG RUN (and for many other reasons I would not want to reveal to you here now, YOU are certainly NOT the exception); AND A LIFE-LONG CAREER IS NEVER BUILT BASED ON NEGATIVE ATTENTION FATED TO LAST JUST ONE MOMENT; BUT IF YOU GULLIBLY ACCEPT SUCH BAD CAREER ADVICE LEADING YOU TO NOWHERE, PERHAPS YOU NEED TO REFLECT MUCH MORE DEEPLY and choose wiser people to give you advice and help you mature. Yes, YOU SIMPLY NEED TO MATURE, FIRST AS A PERSON; AND WITH THIS PERSONAL MATURITY, THE ARTISTIC ONE WILL EVENTUALLY COME ALSO.
    I was NOT speaking about your legs, BUT ABOUT ANGELINA’s; Frankly, Angelina Jolie looks better in her 40s than you in your 20s. IT WAS ANGELINA JOLIE’S BAD CHOICE OF DRESS– A DRESS CUT ALLOWING HER ENTIRE LEG, INCLUDING HER UPPER THIGH TO SHOW OFF IN A TOTALLY UNELEGANT MANNER, IN BAD TASTE, THAT SIMPLY EXCLAIMED DESPERATION– that led to the fashion police at THE OSCARS (AS WELL AS THE PUBLIC OPINION IN GENERAL) to declare her as “the worst dressed actress” at the Oscars’ Show. (And by the way, since you so eageerly AND UNWISELY provided us with materials for comparissons, Angelina’s body in general, including all her limbs, at age 40 DO INDEED look better than yours in your 20s.) As people increasingly perceive her a person LACKING THE ESSSENTIAL AESTHETIC TASTE SO NECESSARY TO AN ARTISTIC PERSONALITY, Angelina Jolie’s unwise act of lewdness has certainly succeeded in diminishing somewhat her public personna. YOU NEED TO LEARN FROM OTHERS’ MISTAKES, AND NOT REPEAT THEM!

Leave a Comment

symptoma >