Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Transilvanie frumoasă, Românie frumoasă

Un gând bun pentru toți românii, azi de 1 Decembrie.

9 Comments on “Transilvanie frumoasă, Românie frumoasă”

  1. #1 cosmin
    on Dec 1st, 2011 at 2:48 pm

    La multi ani Romania!

  2. #2 Dana Vija
    on Dec 1st, 2011 at 10:48 pm

    La multi ani ROMANIA!!! La multi ani romani, de pretutindeni !!!Sa fiti mandrii de tara voastra indiferent in ce colt al lumii va aflati. Tara este minunata, parvenitii care ne conduc imprastie mizerie, ura si dezbinare.Sa dea Dumnezeu sa avem putere sa trecem peste aceasta perioada, si poate incet, incet vor fi tot mai multi cei care vor avea curajul sau placerea sa socializeze pe acest site pentru care Laurentiu a pus atata suflet.

  3. #3 cosmin
    on Dec 2nd, 2011 at 12:22 am

    Sunt de acord cu tine Dana! Eu nu as fi plecat pentru nimic in lume dar nu mai puteam sa astept la infinit ca ziua de maine sa fie mai buna. Sa nu vorbim de politica si alte lucruri, ci sa ne bucuram de ziua noastra…a tuturor romanilor! Oriunde m-as afla voi spune din inima, “sunt mandru ca m-am nascut in Romania”!

  4. #4 laurentiu musat
    on Dec 2nd, 2011 at 10:01 am

    De acord si cu Cosminoi, si cu Dana. Avem multe motive sa fim mandrii de tara noastra, dar si mai multe motive sa ne apuce jalea, si chiar sa plecam departe. Si “sa nu vorbim de politica” sper ca a fost valabil doar ieri, in zi de sarbatoare. Pentru ca in restul zilelor avem libertatea sa vorbim de tot ce ne deranjeaza si ne enerveaza, deci inclusiv de politica. De-asta au murit tineri in 1989, printre altele, sa fim liberi sa ne exprimam. Am putea sa folosim mai des aceasta libertate care inainte de 1989 nu exista, iar frica sa te exprimi liber era justificata. In zilele noastre se intampla prea multe mizerii si prea multe nedreptati, drept pentru care as zice ca suntem chiar datori sa ne exprimam si sa luam atitudine. Daca toti vom tacea la infinit pe sistemul “merge si-asa”, inseamna ca ne meritam soarta.

  5. #5 cosmin
    on Dec 2nd, 2011 at 2:57 pm

    Istoria noastra de dupa Revolutie, seamana cu cea a multor sportivi din Romania chiar daca e fortata comparatia! Se naste talent si moare speranta! Peste putine zile comemoram eroii revolutiei din 89′. Din pacate au murit atatia oameni pentru ca noi sa putem sa ne eliberam de sistemul comunist. In zilele noastre putina lume isi mai aduce aminte de ei. Ar fi bine ca sa facem un efort si sa aprindem o lumanare in memoria lor.

  6. #6 cosmin
    on Dec 3rd, 2011 at 4:22 pm

    Am auzit ca azi se sacrifica multi porcusori prin Tara Fagarasului, cine imi trimite si mie un carnatz?

  7. #7 laurentiu musat
    on Dec 3rd, 2011 at 8:37 pm

    Dar ce informat esti, Cosminoiule. Cine taie guițătoriul de pe lista azi ?

  8. #8 cosmin
    on Dec 4th, 2011 at 7:41 am

    Ei….am si eu spionii mei. Oricum am facut rost pana la urma
    de un carnaz!

  9. #9 Aurora V
    on Dec 6th, 2011 at 8:21 am

    La multi si fericiti ani tuturor celor ce poarta numele Sf.Nicolae!

Leave a Comment

symptoma >