Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

De prin piaţă adunate…

Sã curgã rachiu pe ţeghe…

prune_rachiu.jpg

Ferm, vã doresc sã aveţi o sãptãmânã veselã !

3 Comments on “De prin piaţă adunate…”

 1. #1 Cosmin
  on Sep 19th, 2011 at 10:19 pm

  Daca sti toata melodia te premiez cu un ….rachiu!
  Uite ca sa nu zici ca nu te ajut iti spun eu primele doua randuri;

  Coace Doamne prunele
  Sa hiarba cazanele!

 2. #2 laurentiu musat
  on Sep 19th, 2011 at 10:21 pm

  Pai sa vii sa cantam in Sambata, la un rachiu :)

 3. #3 Copacul Meu
  on Sep 24th, 2011 at 6:41 pm

  Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina “schimb de link” vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Leave a Comment

symptoma >