Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Mihaela (Micky), artista simbeteancă

Am avut plăcerea să descopăr cu ceva timp în urmă că Micky, o simbeteancă de-a noastră, pictează niște icoane extraordinare, pe lemn și pe sticlă, cu care participă la diverse expoziții, vernisaje, etc.

Vă prezint aici câteva dintre aceste lucrări foarte frumoase realizate de ea:

m1.jpg

m2.jpg

m3.jpg

m4.jpg 

m5.jpg

Pentru că aici pe pagină spațiul este limitat și nu se pot publica toate icoanele realizate de Mihaela, vă invit să admirați intregul portofoliu pe pagina de Facebook, și pe galeria virtuala Artline.

Am primit si promisiunea că o să avem o expoziție de icoane de Ziua Simbetenilor, pe 31 Iulie, chiar la noi acasă, așadar Micky, te așteptăm cu drag.

Până atunci, dacă doriți mai multe informații despre vreuna dintre lucrări, puteți să îi scrieți direct Mihaelei, pe adresa:

mihaelalaslo@yahoo.com

Toate cele bune !

9 Comments on “Mihaela (Micky), artista simbeteancă”

 1. #1 Dana
  on Apr 12th, 2011 at 10:49 pm

  Suntem mandrii ca Mihaela are radacini in Simbata de Jos. Mult succes si te asteptam bucurosi la marele eveniment! Vezi Laurentiu? Pentru ca acolo sus cineva iubeste Simbetenii, avem prima promisiune de participare in programul nostru,Multumim Micky.

 2. #2 laurentiu musat
  on Apr 14th, 2011 at 5:53 pm

  Micky, om de baza ! Suntem mandrii ca e de-a noastra :)

 3. #3 micky
  on Apr 15th, 2011 at 1:55 pm

  Multam, Lau si Dana de urari! Scuze, de-abia acum am vazut icoanele pe site. abia astept sa vina vara si sa venim acasa si sa ne sarbatorim pe 31 iulie. Lucrez de zor si sper ca si cu spor, ca sa aduc cat mai multe icoane pe sticla, chiar din zona Tarii Fagarasului si a Oltului. Va pup.

 4. #4 laurentiu musat
  on Apr 15th, 2011 at 2:11 pm

  Micky, auzi ca prima promisiune / confirmare de participare la Sarbatoarea Simbetenilor e de la tine. Deci esti cea mai curajoasa ! Poate-poate ii molipsesti si pe ceilalti consateni !

 5. #5 dana
  on Apr 16th, 2011 at 7:14 pm

  Laurentiu,confirmari de participare la sarbatoarea sambetenilor avem deja multe,insa promisiunea Mihaelei este prima in programul pe care il pregatim pentru delectarea si incantarea invitatiilor.

 6. #6 laurentiu musat
  on Apr 16th, 2011 at 9:58 pm

  Corect, corect. Multumesc Dana pentru atentionare. Am vrut eu sa se umfle un pic asa Micky in pene :)

 7. #7 Mariana Trimbitas
  on Apr 17th, 2011 at 5:12 pm

  Felicitari!!!!!Foarte frumos Mihaela ai un talent deosebit. Icoanele sint nemaipomenite!!

 8. #8 mirela
  on Apr 17th, 2011 at 9:50 pm

  ffff frumos ce face micky!! felicitari !!

 9. #9 micky
  on Apr 23rd, 2011 at 1:52 pm

  multumesc frumos de aprecieri. de umflat nu ma mai umflu(in pene), sa nu explodez. sper sa placa si sambetenilor si invitatilor la ziua lor, ceea ce fac eu.

Leave a Comment

symptoma >