Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Popas duhovnicesc

Am primit săptămâna trecută un e-mail frumos, scris cu drag și cu bun simț. Pentru că mi-a plăcut atât mesajul cât si site-ul promovat, transmit și eu mai departe:

“Un binefăcator Popas duhovnicesc pentru cei mici și pentru cei  mari, de departe sau de aproape, care, punând pe primul loc participarea la Sfintele Slujbe bisericesi , din dorința de cunoaștere spirituală, pot gasi și aici  lucruri  vrednice de urmat.” 
 

Să fie cu folos.

4 Comments on “Popas duhovnicesc”

 1. #1 vlad
  on Feb 23rd, 2011 at 12:03 am

  Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. #2 susica
  on Jun 25th, 2011 at 5:56 am

  ,,Sant in trecere !NU POT SA NU LAS CEVA ; Iubirea,smerenia si Dumnezeu
  roza_lia27: “Omul este facut pentru comuniunea cu Dumnezeu si pentru comuniunea cu semenii sai prin care ramane in legatura cu Dumnezeu ! Doi oameni nu pot ramane impreuna mereu fericiti fara Dumnezeu ! Doar Dumnezeu ne da puterea de a ramane mereu impreuna in orice situatie ! Cand oamenii se rup de Dumnezeu prin pacat, atunci se despart si de cei cu care erau impreuna ! Nu avem puterea smereniei, care pretuieste chiar si pe cei ce ne dispretuiesc, daca rupem comuniunea de iubire si de smerenie cu Dumnezeu ! In rai intram prin Cel ce ne-a rascumparat prin jertfa Sa, prin Sangele Sau curat de pacat! De vom invata sa ne smerim cu inima si sa-L avem pe Hristos Dumnezeu in noi , vom merge impreuna cu El pe calea cea ingusta a poruncilor iubirii, a adevarului care ne conduce spre ceea ce ochii nu au vazut, urechile nu au auzit si inima nu a cunoscut aici nimic din cele negraite din imparatia lui Dumnezeu !”

 3. #3 susica
  on Jun 25th, 2011 at 5:57 am

  ***”Cel mai primejdios lucru este ca cineva sa fie bolnav si nici macar sa nu stie ca e bolnav.”***

  Sfantul Ioan Gura de Aur

 4. #4 susica
  on Jun 25th, 2011 at 6:00 am

  [ CHIAR NU POT SA NU LAS CEVA DUPA MINE; ]

  Sfantul Nicolae

  Una din legendele Sfantului Nicolae ne spune ca acesta ar fi plecat cu Sfantul Ioan Cassian la intalnirea cu Dumnezeu. Mergand ei pe cale, dintr-o data in dreptul lor s-a ivit o caruta a unui amarat. Fiind grabiti spre intalnirea cu Dumnezeu, Sfantul Ioan Cassian i-a spus Sfantului Nicolae: “Parinte Nicolae, n-avem vreme de stat, trebuie sa ne grabim, sa alergam, ca ne asteapta Dumnezeu.” Sfantul Nicolae si-a suflecat manecile si a zis: “Du-te tu inainte, Ioane! Te voi ajunge si eu din urma.” S-a asezat la marginea drumului, s-a osarduit impreuna cu oamenii si, in sudoarea fruntii lui, murdarindu-se tot, din cap pana-n picioare - caci era noroiul mare la marginea drumului - au ridicat caruta, au pus-o pe drum, s-a sters repede de noroi si a plecat grabit sa se intalneasca cu Dumnezeu si sa-si ceara iertare pentru intarziere. Dumnezeu intre timp, vorbea cu Sfantul Ioan Cassian. Sfantul Nicolae, apropiindu-Se de Dumnezeu, a zis: “Doamne, iarta-ma ca am intarziat. Iarta-ma ca sunt murdar”. Mantuitorul ii raspunde: “Nicolae, erai aici dinainte de a fi aici. Pe cand ajutai la caruta aceea de la marginea drumului, tu erai deja la intalnirea cu Mine”.

Leave a Comment

symptoma >