Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

La Mulţi Ani, Don’Horaţiu !

Azi avem un mic cadou pentru Horaţiu , care după cum se vede şi din prima poză, pe oriunde ar umbla, tot la locurile natale  se gândeşte.

Admiratoarele sunt rugate sa scrie un e-mail cu fotografie pe adresa redacţiei. Poate în felul asta, să-l mai convingem si pe Horace al nostru să mai vină pe acasă. Când va vedea câte d-şoare drăguţe îl aşteaptă, sigur va renunţa la toate hispanicele lui de acolo, şi va veni cu primul avion ;)

horace_1.jpg

horace_2.jpg

…şi încă o surpriză, de la d-l Gabi Minu: poza de mai jos e făcută de pe DN1 cum mergi din Făgăraş înspre Braşov, prin dreptul comunei Şercaia.

Dilema lui Gabi e următoarea, şi m-a rugat călduros să o descifrăm odată pentru totdeauna:

“…să ne spună d-l Horaţiu unde stă ascuns de atâta vreme,în Zaragoza de Spania sau de Şercaia.”

zaragoza.jpg

Aşadar , La Mulţi Ani încă o dată Horaţiu, şi te rugăm să rezolvi misterul !

35 Comments on “La Mulţi Ani, Don’Horaţiu !”

  1. #1 Hor
    on Jul 25th, 2009 at 3:36 am

    HA HA HA HA!!!

    1. Ok…..sunt primul care trece pe aci insa cum a trebuit sa muncesc in noaptea asta incerc sa profit de situatie si sa “multzamghiesc” celor care mi-au urat (mail, mesenger, telef, hi5, facebook etc ) si celor care vor scrie pe aciulea pentru ca maine nu stiu daca o sa ajung sa vad internetul (maine ne apucam de sarbatorit ). E ciudat sa primesti urari din toata lumea aproape, de exemplu din abu dhabi pana in RUCAR ( ha ha ha Vagu era pornit pe chef ieri asa ca : DA!!! Horica ne vedem in curand ). Asa ca MULTZUMESC.

    2. Cu ocazia asta am descoperit misterul si anume cine are comoara Silviei, Emiliei si Doamnei ( Talabutze ). Tot timpul am crezut ca aveau o harta cu fiecare nr de casa si acolo aveau scris fiecare zi de nastere a fiecarui sambetean in parte…………….acum sunt sigur ca harta exista si ca o are,,,,,tzaannnn tzannnnnnn………. RORA VAJA. Prea e la curent cu toate!!!!!

    3. In ultimul rand trebuie sa recunosc meritele lui Gabi Minu ca si detectiv!!!! Daca acum trei ani a dat stirea cu Clanul Tanase ( trafic de droguri etc) acum in sfarsit ne-a si localizat. DA STAU IN SERCAIA SI SUNT DEGHIZAT IN CIOBAN IAR FLA E CIURDARUL SATULUI.Stam asa ca fugim inca de justitie. Daca va uitati cu atentie in poza cu plaja se vede Oltul in Gura Vaii iar barca aia e doar o iluzie optica, de fapt e Verdea cu o camera de tractor. Daca politia romana ar asculta de Gabi ……………Elodia ar fi gasita la o bere cu Elvis si cu Michael Jackson in Ibiza.

    4. Casa de piatra Ancutzei …………era sa fac cu inima cand am citit “casa de piatra” si Horatiu in aceiasi fraza. Multumesc inca o data si sper sa ne vedem in curand mai ales ca Rora zicea ca Ciucasul e din partea casei.

  2. #2 Hor
    on Jul 25th, 2009 at 3:41 am

    PS

    Parca acum vad fata lui GABI cand a vazut prima data reclama ha ha ha.

  3. #3 Magda
    on Jul 25th, 2009 at 4:17 pm

    La multi ani pentru Horatiu si din partea familiei Suteu. “Casa de piatra” le dorim Ancutei si lui Mihai.

  4. #4 laurentiu musat
    on Jul 27th, 2009 at 9:07 am

    Horace my friend, dupa talentul tau de scriitor dovedit aici, poti sa candidezi cu mari sanse la pozitia de colaborator al site-ului !

  5. #5 nan
    on Jul 27th, 2009 at 3:25 pm

    Un LA MULTI ANI! intarziat si din partea lui ‘Nan’, Alessia si Ana-Maria. Te asteptam acasa .Am auzit ca o sa vii in curand.

  6. #6 Gabi
    on Jul 28th, 2009 at 12:06 am

    Tase… shatat!

  7. #7 alina zara
    on Jul 29th, 2009 at 10:05 pm

    Baiatul acesta oare a fost coleg cu sor mea?… mmmmm… Nu mi dau seama… Tre sa i trimit si ei link ul tau! Pardon, sa i “dau de veste”…

  8. #8 laurentiu musat
    on Jul 30th, 2009 at 8:27 am

    Cinstite sol, din cate imi aduc aminte, Horace a cam fost coleg cu surioara ta.

  9. #9 Hor
    on Jul 30th, 2009 at 9:24 am

    Of of of Alina draga vroiai sa spui : Baiatul asta frumos , chipes, harnic, om de vaza in sat, de famelie cumsecade, cuminte si ascultator nu a fost coleg cu sora mea??? Da, am fost colegi de clasa. Cat am mai copiat si de la saraca Ioana si lumea zicea ca noi suntem nevinovati hi hi hi. Acum de cand aveti imperiu financiar ( www.zara.com ) nu mai stim muritorii de rand.

    Nanuc: e pe vine!!! Tre sa-i trimit o plasa de compliexe sa ingrase gainile pana una alta nu? si daca nu…. luam un catzal ca am auzit ca are tata o ciurda.

    Gabilescule uite asa beau un ness la tine acasa luna viitoare, nu cafea….. vreau ness din ala la plic in pahar.

    Lauu: te referi la colaborador si cand se imparte castigul sau doar invitat? Ca de muncit moca is cam satul…

  10. #10 Gabriela
    on Jul 30th, 2009 at 12:51 pm

    Horace,La multi ani si de la noi!Cu mare intarziere,dar stii cum se zice-ziua de nastere se serbreaza 8 zile inainte si 8 dupa,asa ca ne incadram. :))
    Sa fii sanatos si sa te iubeasca dragutele! :)

  11. #11 Gabriela
    on Jul 30th, 2009 at 12:56 pm

    Astazi,Sebi al nostru face 7 ani.Nu stiu cum a zburat timpul,dar uite ca au trecut anii si din toamna o sa fim scolari.Dorim tuturor sanatate si bucurii,asa cum ne dorim si noua si un indemn-faceti copii,ca sunt cea mai mare bucurie si mandrie!Poate suna din carti,dar asa e. :)

  12. #12 laurentiu musat
    on Jul 30th, 2009 at 1:10 pm

    Impartim tot, Horace, si castigul si paguba.

    Gabilutza, felicitari si La Multi Ani pentru Sebi. Sa va traiasca amandoi piticii, sa creasca mari si sa va bucurati de ei.

  13. #13 adina
    on Jul 30th, 2009 at 11:42 pm

    La multi ani si din partea noastra Horatiu, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

  14. #14 Gabi
    on Aug 1st, 2009 at 1:39 pm

    Horatziulainen, am facut provizii; mai am si ceva bulion.. :) .. la caz ca… Restul, e tacere… sa nu zic mutenie.. :))

  15. #15 Aurora Vija
    on Aug 2nd, 2009 at 7:13 pm

    Gabi,La Multi Ani pentru Sebi!

    Horatiu,stam noi de vorba……

  16. #16 Hor
    on Aug 3rd, 2009 at 8:49 am

    Roraaaaaaaa!!!! Ti hi maniat acum ….noapai doar am zis nu am dat cu paru…nu?

    Apropo de dialectul “sambeatean” ieri am fost pe la un universal satesc pe aci ca sa imi iau si eu o geanta ceva ca am auzit ca acum coa sa aive rotile ca daca nu te faci de minune.Ajungand la magazin zic uyyyyy ce aia faina …… ma uit la pretz: 270 € ( mai scump decat avionul) ha ha ha !!!!! Imi venea sa -i zic d-soarei care vina acolo ca ma duc in Sambata si nu New YORK nici in Amsterdam si ca nu am nevoie de genta cu cifru ca Tzaganii nostrii din sambata is ai nostrii, nu-s furaciosi deloc si ca daca nu crede ii aduc o poza cu dirly cand vin, sa vada cum zburda onestitatea,cinstea si onoarea in ochisorii lui.Totae astea in dialect Samba Jos …….oare ce fatza ar fi facut saraca.

    Hai pa……Rora, stam noi de vorba….

  17. #17 Aurora Vija
    on Aug 3rd, 2009 at 12:17 pm

    M-am maniat rau de tot.Nu am harta .Eu am vrut sa hiu de omenie sa va tin la curent cu evenimentele din San Jose dar daca tu bla,bla,bla de acum inainte <>.
    CIUCASUL E LA RECE!

  18. #18 laurentiu musat
    on Aug 3rd, 2009 at 1:01 pm

    Aoleu, Rora ! Cine te supara pe tine, ma supara automat si pe mine. Pai clar tu ne tii tinut tot timpul la curent cu ce mai e nou pe acasa, deci nu baga in seama micile “răutăţi”, bun ? Am auzit ca e caldura mare prin Spania, deci mai acceptam si ceve comentarii “tendentioase” de acolo. ;)
    Rory, vrei sa-l pedepsim impreuna pe d-l Horace ? Eu iti trimit id-urile de messenger ale d-soarelor care m-au intrebat de el, si tu decizi daca i le dai sau nu. Se vezi atunci cum va incerca sa se puna bine cu tine !

  19. #19 Gabi
    on Aug 4th, 2009 at 9:08 am

    De-l vedea aia pe dirly, iti dadea un seif in loc de geanta…

  20. #20 laurentiu musat
    on Aug 4th, 2009 at 9:15 am

    Acum Gabi, va fi si Sambata de Jos vre-un “Ferentari”, cu persoane de etnie rroma puse pe furat…Dirly ‘ghietu de el…

  21. #21 Gabi
    on Aug 4th, 2009 at 6:22 pm

    Asa-i Lau, numa ca dupa mutra lui, cine nu-l cunoaste, nu stiu cat s-ar aventura in incredere… Nu ca ar fi un om urat, nu vreau sa jignesc, insa….

  22. #22 Hor
    on Aug 4th, 2009 at 7:15 pm

    Cu fatza lui “binladiana” nu cred ca ma lasau sa mai ies din magazin. .Si Lauu…….dirly…..frumos frumos nu prea e……..iar cat despre “cine nu-l cunoaste nu ar avea incredere in el”…. apai aia care il cunosc? numai incredere nu le inspira ha ha ha

  23. #23 mohui
    on Aug 6th, 2009 at 9:51 am

    mai Laur, acest don Horace are prea multa atentie din partea sambetenilor tai. o sa ajunga sa detina un articol in fiecare saptamana,iar oamenii nu s-ar plictisi de el. Da-l jos de pe primul loc…

  24. #24 laurentiu musat
    on Aug 6th, 2009 at 8:32 pm

    Auzi Horace, ce zice d-soara Mo, sa te dau jos de pe primul loc ! Si mai e si dinamovista cu carte de munca, pe deasupra. Spune tu sincer, ce treaba mai e asta ?!?!

  25. #25 mo
    on Aug 6th, 2009 at 10:26 pm

    laur,
    ce treaba are faptul ca mi-s dinamovista cu cititorii tai? ce, numai stelistii au voie aici la tine?
    seara minunata tuturor…

  26. #26 laurentiu musat
    on Aug 7th, 2009 at 7:50 am

    My friend, Mo, cititorii mei sunt bineveniti aici indiferent de culorile clubului cu care simpatizeaza. Am precizat ca esti dinamovista cu carte de munca la propriu si la figurat, doar asa, sa stie lumea cine ne viziteaza. Adica om de baza ! Puteai sa fi si simpatizanta a lui Ujpest Budapesta, sau Olimpic Voila.

  27. #27 Hor
    on Aug 7th, 2009 at 8:34 am

    Ok, in primul rand cine e MO? e Moe de The Simpsons ??? Cat despre “primul loc” jumatete din comentarii sunt ale mele iar cealalta jumate sunt ptr Sebi ( al Gabrielei ) asa ca nu ma vad eu asa sus pe podium. Eu ce vina am?

    Eu propun ca de ziua lui MO sa ii faci si ei un “post” ( ca si invitata a satului ) si o invitatie in strana in fatza la biserica asa toata lumea fericita iar despre Dinamo………trebuie sa existe si exceptii ca daca nu ne-am certa singuri nu? Fiecare cu damblaua lui.

  28. #28 laurentiu musat
    on Aug 7th, 2009 at 9:31 am

    Horace, my friend, daca ai cunoaste-o personal pe Mo, ai fi de acord si tu cu mine, ca d-soara merita sa fie invitata noastra de onoare aici, nu doar de ziua ei. Traiasca prietenia intre steaua si dinamo, traisaca fairplay-ul. Noi putem depasi nivelul de giboni de peluza care se injura reciproc 24/24 ;)

  29. #29 mohui
    on Aug 7th, 2009 at 12:23 pm

    don Horace,
    mo e mirela, iar prin comentariul meu incercam sa il determin pe laur sa mai scrie pe blog. asta urmaream…
    laur,
    daca nu sunt simpatizanta a culorii albastre de la noi, cu atat mai putin pot fi o simpatizanta a lui ujpest…

  30. #30 laurentiu musat
    on Aug 7th, 2009 at 1:00 pm

    Mo e Mirela, corect. Dar alta Mirela decat sora-mea. De fapt ex-colega ei de serviciu. Asta ca sa nu avem confuzii ! Te-am descris corect, dear Mo ?

  31. #31 mohui
    on Aug 7th, 2009 at 2:53 pm

    laur,
    intocmai…

  32. #32 Hor
    on Aug 8th, 2009 at 4:06 am

    Laurulishken tu sti ca noi primim cu gand bun pe toata lumea, mai rau ar fi fost daca era suporter al concurentei: Sageata Dragus, Arsenal Cincu, Real MaDRIDIF, Avantul Savasterni, Oltul Comana … atunci chiar ca aveam o problema.

  33. #33 laurentiu musat
    on Aug 9th, 2009 at 5:19 pm

    ;) exact !

  34. #34 Gabi
    on Aug 17th, 2009 at 6:19 pm

    Ba, io zic sa-l renegam de tot pe Tase… ce dreq…(pardon, ce draculii - ca noi scriem romaneste)… hai sa nu mai vb despre sambeteni…

  35. #35 yrizedyze
    on Aug 23rd, 2009 at 4:47 pm

    yrizedyze…

    Epayroll For Lowes

Leave a Comment

symptoma >