Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

A venit primăvara. Haideţi la un fotbal in ciutărie !

Dacă echipa naţională a pierdut ieri meciul cu Serbia şi nu prea mai avem şanse de calificare la Capionatul Mondial din 2010, singura noastră satisfacţie pe plan fotbalistic rămâne să ieşim la un meci, unde altundeva decât in magica Ciutărie, plină de nuscele zilele astea.

fotbal_sambata_de_jos.jpg 

Din păcate în ultimul timp am jocat tot mai rar fotbal în Hergelie, dar nu e timpul pierdut. Avem în sat o trupă de ficiori talentaţi cu care abia aştept să ieşim la o “acţiune”.

Aici în poză nu e trupa completă, da’ parcă am putea face o convocare pentru un meci  ”Uliţa Curţii - Uliţa Părăului” sau “Tinereii - Bătrâneii” ca în vremurile bune, nu-i aşa baieţi ?

5 Comments on “A venit primăvara. Haideţi la un fotbal in ciutărie !”

  1. #1 cosmin
    on Mar 30th, 2009 at 5:58 am

    Laurentiu incearca sa ne surprinda mereu. Nu stiu de unde a mai scos si poza asta dar cred ca i-am inlocui cu succes pe unii jucatori de la nationala noastra de fotbal. Apropos de meciul ala dintre strazi sau generatii care il propune laur , eu fiind inca jucator in activitate as juca la tineretul din Sambata de jos binenteles daca accepta si manjii din sat. Tu , Laur la cine joci ? Abia astept sa iti strecor migea printre picioare !!

  2. #2 laurentiu musat
    on Mar 30th, 2009 at 9:47 am

    Manjii din sat ne accepta cu drag, zic eu, numa’ sa ne facem noi timp sa mergem ! Din pacate nu prea ne mai incadram noi la tinerei, da speram sa nu ne facem de râs !

  3. #3 petre
    on Mar 31st, 2009 at 12:29 am

    laurentiu usurel cu fotbalul ca ultima data ai facut intindere musculara

  4. #4 laurentiu musat
    on Apr 1st, 2009 at 4:45 pm

    Pai tu nu stii ca marii fotbalisti mai patesc si cate una de-asta ? Un pic de recuperare la dr. Pompiliu Popescu, si mi-am revenit la forma care m-a consacrat !

  5. #5 cosmin
    on Apr 5th, 2009 at 7:34 am

    laure , ce zici , ai timp sa organizezi un meci de fotbal intre ulite cu ocazia sfintelor sarbatori care se apropie ? Poate atunci vor fi majoritatea pe acasa . Problema e ca eu nu stiu pentru ce ulita am sa joc ! Depinde care da mai mult !

Leave a Comment

symptoma >