Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Iarna pe uliţă…

Dragilor, după cum vedeţi a venit iarna si pe uliţă, si aici pe pagina noastră.

Sper să vă placă noua haină a site-ului, reprezentată de poza cu Uliţa Curţii, în ton cu anotimpul.

Sunt sigur că foarte încântaţi sunt mai ales Cami şi Dan Burlea, pentru că poarta lor e în prim-plan, iar  dacă tanti Nely nu se emoţiona şi nu se ascundea după tei, era şi dumneaei în poză. Poate data viitoare să aibă mai mult curaj…

D-lui Horaţiu îi promit că şi Uliţa Răţelelor va fi prezentă aici, la loc de cinste !

Iar pentru cine nu a găsit butonul pentru comentarii aici pe pagină (nici eu nu l-am văzut din prima după schimbarea formatului, şi m-am speriat că au dispărut comentariile), în noul format, opţiunea “comments” s-a mutat în partea superioară a articolului, chiar sub titlu !!!

La final vă doresc la toţi să aveţi o iarnă liniştită şi frumoasă, cu caldură în case şi mai ales in suflete, să ne vedem prin Sâmbăta de sărbători cu cei dragi la o colindă şi un pahar de vin, şi pentru că în această perioadă se ascultă colinde, vă invit să-l ascultăm împreună pe Hruşcă.

Sănătate, şi să vă meargă bine.

12 Comments on “Iarna pe uliţă…”

  1. #1 horatiu
    on Dec 13th, 2008 at 12:40 am

    Ute asa se schim,ba planu nu? Cand vroiam sa ii zic lu LAu sa aduca carucioru sa ducem boxele la camin am dat de zapada asa ca ne tre o sanie. In rest tre sa vb cu Florica sa ne dea cheile de la salitza, Marius sa vb cu Aurora sa ne dea boxele, lemne luam de la Tanase, un brad bun si ceva lazi de bere goale de la GAlbincea din capu satului, Mana responsabil cu trasul vinului in sticla, Caia o masa de la societate si ceva furculitze, Isarie otzar de rombiel, Danutz Burlea otzar de rachiu ca cica are o oala buna (aia de muls), Nico Roman un casetofon vrednic, Silvia niste bubuitori din italia , ptr Horica Vagu sa nu uitatzi sa luatzi niste pulpe de pui ca lui ii plac mult (prietenii stiu de ce), Baronu aduce ceva carne de porc asta daca nu o pierde pe drum, boacteru (aka caporalu, uacalu) o gaina insa de data asta cu cioc cu tot, Irinel cu limbutza lui, samd…

    Acum fiecare aduce ce vrea otzar de cozonac,de carnatz,toba,cartabos,raci (ciorba din aia intzepenita), jumeri ,cepa , gogoashe bagam in jar, no….tot cele de trubuiala.

  2. #2 Magda
    on Dec 13th, 2008 at 8:19 pm

    Pe Ulita Ratelor azi a mirosat a porc parlit, dar lipseau multi din Sambata. Speram ca in curand sa fie toti pe acasa ca tot vin sarbatorile.

  3. #3 Nico
    on Dec 14th, 2008 at 7:26 pm

    chiar ca o sa schimbam planul, pt ca nu mai aduc niciun casetofon!! vreti iar sa il lasati langa foc, sa se topeasca?! :)

  4. #4 laurentiu musat
    on Dec 15th, 2008 at 1:04 am

    Pai Nico, unde vroiai sa-l lase ca sa se topeasca, in frigider ??? Langa foc era ok !

  5. #5 carmen florea(fielk)
    on Dec 15th, 2008 at 3:18 pm

    Dupa ce Nico a dus casetofonul,voi l-ati pus langa foc…!pai se poate

  6. #6 monica pop
    on Dec 15th, 2008 at 10:36 pm

    Eeeee,Gabi,da de chefurile de la Macare iti mai amintesti? Da de cele de la Clau Radu? Si multe altele………….. Va mai amintiti de afisele pe care le lipeam la salita- film indian-O FLOARE DI 2 GRADINARI,etc?

  7. #7 Gabi
    on Dec 16th, 2008 at 5:57 pm

    Monica, draga, bag io de sama ca, asa cum Horatiu e responsabil cu amintirile celor din leatu’ lui, tu esti responsabila pentru leatu’ nost… Nu de alta, dar tzi-a iesit…Kiar era mishto! Da mishto, nu asa!!

  8. #8 monica pop
    on Dec 17th, 2008 at 12:36 am

    AHAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!1

  9. #9 monica pop
    on Dec 17th, 2008 at 12:38 am

    Am zis”lipeam”in genere,nu ca eu as fi facut treaba cu pricina,oricum au fost vremuri de neuitat.

  10. #10 monica pop
    on Dec 17th, 2008 at 12:51 am

    Lau,nu cred ca cineva din leatu nost a facut vreo poza,chiar sunt curioasa sa vad poze de demult ,dar slabe sanse.Fa sapaturi poate dai de ceva….Poze putine,chiar deloc,fapte multe…………..,leatu stie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. #11 laurentiu musat
    on Dec 17th, 2008 at 10:15 am

    Monica, daca stii de afisele lipite la deruta cu “O floare si doi gradinari”, inseamna ca si la “parlamentare” ai participat ! Uite-asa usor-usor se face lumina si in acest caz !

  12. #12 monica pop
    on Dec 17th, 2008 at 9:14 pm

    who knows?

Leave a Comment

symptoma >