Sâmbăta de Jos, o stare de spirit… Rotating Header Image

Mai avem ciurdă in sat?

Vara trecută când au venit americanii acasă în concediu, Laura mi-a zis că e tristă pentru că în copilărie pe uliță vedea ciurda de vaci și drigane iar acum poate să vadă doar Audi si BMW. La prima  vedere pare că ar fi un progres, doar că laptele la cutie cumpărat acum de la magazin, de multe ori adus din import, nu va egala niciodata laptele proaspăt muls seara, în care ne băgam direct botu’ de ne rămâneau mustăți albe (și n-am mai luat niciun virus sau microb că era laptele nepasteurizat sau nefiert).

Recent a fost scandalul cu Facebook si Cambridge Analytica in care principala acuzație a fost că datele private ale utilizatorilor sunt folosite ilegal in scopuri comerciale (pentru reclame), sau și mai rău, electorale. Adevărul nu-l știu decât oamenii care controlează respectivele date, cert e că eu am primit acum o reclamă pe Facebook la o vacă de decor, spre a o pune în grădină.

Și atunci imi pun intrebarea: de unde știe facebook că in Sâmbăta nu mai e ciurdă, și că vaca a ajuns să aibă doar rol de decor? 

vaca-sambata-de-jos.jpg

0 Comments on “Mai avem ciurdă in sat?”

Leave a Comment

symptoma >